• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prijedlog za kupovinu leđne prskalice

vocarcg

Aktivni član
Tu od
3 Ožu 2015
Poruka
897
Ocu da kupim ledjnu motornu prskalicu, pa su mi potrebe sugestije. Znaci, znam da su najbolje stilke, i ostala kompanija, ali me vise zanimaju ove hobi prskalice, jer za sad, sve sto sam kupio hobi je i vise nego sto sam ocekivao opravdalo moja ocekivanja.

Dakle, zanimaju me najvise viladzerove one sa pumpom, koja moze u visinu da baci dosta. Vec imam atomizer koji nema pumpu pritiska (on je ok ali ne mogu da oprskam preko glave nista...)
PS-15-E-2017-800x800.jpg

Komsija ima onu viladzerovu ps15 mislim da je ona ok?
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,735
Možeš i s atomizerom špricati visoke voćke, cca 10 metara visine. Mnogo kineskih prskalica ti ima "koljenasti umetak pod 90 stupnjeva" na cijev ispred raspršivača. Mlazu raspršenih / atomiziranih kapljica zaštitnog sredstva je sasvim svejedno da li leti vodoravno ili okomito.
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,735
Meni je na taj način moja bacala super i to do kojih 12-13 m u zrak, ako je to tebi slabo onda ništa. Traži dalje.
 

Najnoviji postovi

Na vrh