• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Prijevoz traktora

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,621
Jel znas nekog ko nabavlja tamo pa bi s njim iso ili? Gledali smo adaptere za kukuruz. Dosta povoljno bi se naslo samo bi trebalo nac nekog ko zna francuski posto vecina ne prica njemacki ili engleski.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
ja sam htio reci 2500-3000e,al sam se bojao da bi me razapeli.
prijevoz je jako skup,nabere se tu dodatnih troskova prije i poslije dolaska kuci,pa nekad se nista ni ne ustedi. bilo koji stroj bi trebalo prvo ici pogledati,jer slike varaju,da se ne uzme kamion,dođe se tamo,a ono krš. no,sve to opet kosta jer ima kilometara ko u prici.

Banijac 82

Član
Tu od
1 Sij 2012
Poruka
342
Jos kalkuliram, sve je povoljno samo dok se sve zbroji onda bas i nije nesto prevec povoljno. DF 3570 za nekih 8500e, '90. godiste neizgleda los na slikama. Kod nas takav neide bez 18-20 tis.e.
Volio bi uzet jaci i veci stroj samo i ovaj manji tesko moze prici na sve zemlje. Trebao sam davni dana vec to cudo nabavit

8500e je stvarno povoljno ako je u solidnom stanju samo da nije drugih troškova trgovci ovdje za krševe traže 18000e. zimus sam se nagledao svega i svačega.

Banijac 82

Član
Tu od
1 Sij 2012
Poruka
342
po slikama mi baš ne djeluje da je u nekom dobrom stanju limovi su malo izudarani i keder je dosta radio tako da i tih 14000 možda nije tako povoljno

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,572
Gore je netko napisao da za takav stroj traže i po 18000 €. Znači, ako je sa prijevozom i svime 14000 eura, ostane skoro 30000 kn. Ako bi bio tolike sreće, da ne mora previše uložiti u njega, vjerujem da bi se isplatilo svejedno.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Povinutim limovima nisam pridavo neku vaznost. Najvise me vodilo sto kod nas za te novce nemozes nac niti postenog Zmaja 142. Ima jedan u mojoj blizini i covjek je zbilja prvi vlasnik samo taj Zmaj otako je kupit drma usluge punom parom. Izvana je on sacuvan ali je unutra poderan max, motor gotov a cijena vrhunska ili po najnovijem hrvatskom "popularna". Najskuplji je u oglasima.
Covjek koji mi godinama kombajnira ima bas 3570 i ok stroj pa mi iz tog razloga ovaj upao u oko al eto sva sreca pa prodan dok se ja premisljo. Na onih planiranih 14000e morao bi do jeseni lupit gore jos barem 5000 za kukuruznu adaptaciju. Jednog ljepog dana bit ce i to...

Banijac 82

Član
Tu od
1 Sij 2012
Poruka
342
Povinutim limovima nisam pridavo neku vaznost. Najvise me vodilo sto kod nas za te novce nemozes nac niti postenog Zmaja 142. Ima jedan u mojoj blizini i covjek je zbilja prvi vlasnik samo taj Zmaj otako je kupit drma usluge punom parom. Izvana je on sacuvan ali je unutra poderan max, motor gotov a cijena vrhunska ili po najnovijem hrvatskom "popularna". Najskuplji je u oglasima.
Covjek koji mi godinama kombajnira ima bas 3570 i ok stroj pa mi iz tog razloga ovaj upao u oko al eto sva sreca pa prodan dok se ja premisljo. Na onih planiranih 14000e morao bi do jeseni lupit gore jos barem 5000 za kukuruznu adaptaciju. Jednog ljepog dana bit ce i to...

ja sam dao 11750 za 2680 na satu piše 6100rh odradio sezonu bez kvarova. prije sezone dao 500kun za punjenje klime , promjenio ulje , filere i remenje na turbini .140 jutara sam skinuo ja zadovoljan čekam kukuruz.

Najnoviji postovi

Na vrh