Pa sjedni na njega i teraj... 120km je macji kasalj...
jedno 5 sati vožnje, a vjerujem da nitko sa vučnom neče ići ispod 100 eurića na tolke km, a goriva tolko nemože ni pol potrošiti sigurno...
Ja sam iz Puščina do Garešnice sa Hollandom tri i po sata išao.
kuda točno u VARAŽDIN
dečki pričate gluposti čovjeku. lako je s novim New Holandom iz Puščina doći na kraj svijeta, ima kabinu,grijanje,komfor. a s torpedom još ako je bez kabine od garešnice do vž mogu padat sjekire s snjegom, a kvar negde na pol puta...dovoljno da ode guma. zato prijatelju, moj savjet ti je plati prijevoz nekome i sjedi pored njega bez nepotrebnih briga u toplome.
ispod 150 jureka nebuga došlo ako na putu vrisne guma(vanjska), nije to novi traktor.Bar sam se ja traktorom navozao po cjeloj sredisnjoj Hrvatskoj... vjeruj mi nije problem uopce sjesti i odvest ga u jednom pravcu 120km... a tih 100-150€ ulozis u traktor...
bez zamjere prijatelju, pričaš bedastoće. sve je dobro ak se niš ne desi. 1. ti traktori su poznati po slabim tj. nikakvim kočnicama, nedaj bože da napravi saobračajku. vj. ni traktor nije registriran, stoga sagledaj posljedice a onda pričaj ne o jednoj nego o više tisuća kuna. 2. garešnica nije u nizini, nedaj bože da mu u nizbrdici izbaci iz brzine,,tu niti kune neće pomoći..u pitanju će biti nečiji život. moje mišljenje je da ni 2000 kn nije puno za bezbrižan prevoz.nije ni tisuću kuna lako zaraditi neko radi pola mjeseca za njih a on bi trebao 6h
da se malo drnda. ako ima kabinu nije problem
bez zamjere prijatelju, pričaš bedastoće. sve je dobro ak se niš ne desi. 1. ti traktori su poznati po slabim tj. nikakvim kočnicama, nedaj bože da napravi saobračajku. vj. ni traktor nije registriran, stoga sagledaj posljedice a onda pričaj ne o jednoj nego o više tisuća kuna. 2. garešnica nije u nizini, nedaj bože da mu u nizbrdici izbaci iz brzine,,tu niti kune neće pomoći..u pitanju će biti nečiji život. moje mišljenje je da ni 2000 kn nije puno za bezbrižan prevoz.
p.s. da netko ne shvati da se ja nudim za prevoz...nemam ja s ćime. samo realno razmišljam.