Decki moji...Iz Koprivnice sam IMT SKIP vozio "pjeske" do Pozege... Tek u Daruvaru skuzim da kocnice ne rade kako bi trebale... Znam usporavati saltanjem u nizu i znam hvatati svjetla na semaforu tako da sam ga sigurno dovezao do kuce... Inace, 30.12. sam se vozio bez ikakvog grijanja u kabini, samo zimska jakna i puno volje.
Takodjer sam isao 120km u jednom pravcu po berac, 100km po malcer i 135km po djubretaru...
Samo za dovoz djubretare je lik trazio 150€, a za 100€ je htio jedino ako ima povratnu turu i to mu je moram naci... Nista, sjeo u traktor i 150€ u dzep...
SKIPA mi nitko nije htio voziti bez 5000kn zbog njegove visine ne bi ni smio ici na vucnu sluzbu a tezak je 6500kg tako da sumnjam da bi kamioncic i isao pod njim... Dakle, trebalo bi platiti labudicu koja bi izasla BAR 1€ po km i tamo i nazad, naravno... eto ti 400€ kao od sale...
Kakav sam ja traktor vozio od Bj do pozege (moja Brena) bolje da ne znate. Jedna kocnica radi, volan nije imao ulja pa sam ga hvatao kao lud po cesti, nisam imao pojma hoce li putem nesto "prdnuti u vjetar" ili cu sigurno doci do kuce...
Sjedaj na taj traktor i vozi ga do kuce. bez 150€ neces proci a to je goriva i goriva, to je plug ili drljaca...