bornakutina
Aktivni član
- Tu od
- 5 Tra 2010
- Poruka
- 1,200
Ma kakvo drndanje.A,što kada odeš sa njim na polje pa se drndaš pet,šest sati bez prestanka.
nije polje i cesta isto a i decko valjda sam zna u kavom je stanju traktor da li moze ili ne moze...
Ma kakvo drndanje.A,što kada odeš sa njim na polje pa se drndaš pet,šest sati bez prestanka.
dečki pričate gluposti čovjeku. lako je s novim New Holandom iz Puščina doći na kraj svijeta, ima kabinu,grijanje,komfor. a s torpedom još ako je bez kabine od garešnice do vž mogu padat sjekire s snjegom, a kvar negde na pol puta...dovoljno da ode guma. zato prijatelju, moj savjet ti je plati prijevoz nekome i sjedi pored njega bez nepotrebnih briga u toplome.
bez zamjere prijatelju, pričaš bedastoće. sve je dobro ak se niš ne desi. 1. ti traktori su poznati po slabim tj. nikakvim kočnicama, nedaj bože da napravi saobračajku. vj. ni traktor nije registriran, stoga sagledaj posljedice a onda pričaj ne o jednoj nego o više tisuća kuna. 2. garešnica nije u nizini, nedaj bože da mu u nizbrdici izbaci iz brzine,,tu niti kune neće pomoći..u pitanju će biti nečiji život. moje mišljenje je da ni 2000 kn nije puno za bezbrižan prevoz.
p.s. da netko ne shvati da se ja nudim za prevoz...nemam ja s ćime. samo realno razmišljam.[/QUOTE
ako nije registriran to je druga priča a ovo što si ti naveo možemu se dogoditi i u njegovom selu i još ako bude imao kakvog tereta za traktorom .i ko kaže da prevoz može biti bezbrižan ako nekog plati zar se tome ne može desiti saobraćajka ili da sleti u jarak ili da kamion stane
znaci 150km dolje i 150km nazad = 600kn...
Ne znam bas da ce ti netko htjeti voziti traktor za te pare.
ako je 82 tvoje godište onda ti nezamjeram, kad dođeš do 50 proljeća shvatit češ neke stvari, bolje nego da ih osjetiš na svojoj koži.[/QUOTE
ako nije registriran to je druga priča a ovo što si ti naveo možemu se dogoditi i u njegovom selu i još ako bude imao kakvog tereta za traktorom .i ko kaže da prevoz može biti bezbrižan ako nekog plati zar se tome ne može desiti saobraćajka ili da sleti u jarak ili da kamion stane
Bobo. Čudi me Tvoja titula Admina, koji to terenac (jeep) troši 100 litara na 100 kilometara. Normalno da sam našem članu na PP dao tu informaciju.Izvinite, ali koliko znam da ta labudica treba i otici po traktor i odvesti ga nazad... Ili odvesti traktor pa se vratiti kuci... Koliko ja znam da su nama tako racunali za sta god da sam pitao...
Po ovopm ispada da ce netko za 300kn dovesti bilo sta na udaljenost 150km... Nesto si gaaaadno zeznuo u racunici, ili upoznaj naseg clana s covjekom koji tako racuna i problem rijesen.
Ako ide po 1km=1l goriva... na 150km je to 150l nafte, nafta je 10kn... znaci 1500kn
PA njegov bi mogo ići oko 60-70 km/h(Pušćine-Garešnica 150-170 km)meni trebalo oko2.5 sata 65 kmPa koliko km/h ide taj Holland?
bez zamjere prijatelju, pričaš bedastoće. sve je dobro ak se niš ne desi. 1. ti traktori su poznati po slabim tj. nikakvim kočnicama, nedaj bože da napravi saobračajku. vj. ni traktor nije registriran, stoga sagledaj posljedice a onda pričaj ne o jednoj nego o više tisuća kuna. 2. garešnica nije u nizini, nedaj bože da mu u nizbrdici izbaci iz brzine,,tu niti kune neće pomoći..u pitanju će biti nečiji život. moje mišljenje je da ni 2000 kn nije puno za bezbrižan prevoz.
p.s. da netko ne shvati da se ja nudim za prevoz...nemam ja s ćime. samo realno razmišljam.
Ako sam dobro shvatil rječ je o 4506 :scratch
Za 150 euriča, ja ga rastavim i u 2-3 djela na boljoj auto prikolici dotransportiram na odredište