Ne verglaš, skuril buš alnaser. pumpaš na AC pumpuAjde da vidim jesam li dobro shvatio:
1.Odvrnem ova dva sarafa na bos pumpi
2.Verglam doklen nedode nafta cista tu
3.zategnem
4.Crijevo od dizni gore na glavi malo popustim
5.verglam doklen nafta nekrene
6.zategnem
7.palim
Jesam dobro shvatio ?
verglaš tek iza koraka br.3 do tada pumpaš na AC pumpi ,ručnoAjde da vidim jesam li dobro shvatio:
1.Odvrnem ova dva sarafa na bos pumpi
2.Verglam doklen nedode nafta cista tu
3.zategnem
4.Crijevo od dizni gore na glavi malo popustim
5.verglam doklen nafta nekrene
6.zategnem
7.palim
Jesam dobro shvatio ?
Ovako opisano upučuje na problem kad nastane prekid između dvije čelije akumulatora ..Ja dok mjenjam filtere, na kraju kad treba paliti par puta stisnem na ac pumpi i prikapcim drugog traktora ispred ovog na kojem su mjenjani filteri i slepaj dok ne upali.. Nekad slepamo i po 100, 200 m.
Neda mi se nikakve serafe otpustati jel puno puta mi se desilo dok sam nekaj otpustil poslije je stalno kisala nafta tuda..
Ali imam neki drugi problem.. Sad neki dan vozil gnoja i traktor uredno upalil 6 puta, a sedmi put vise ni pisnuti nece.. Dok dam kontakta zaruljica svijetli, kad hocu zaanlasati ona se ugasi, a i ugasi se ako bilo koje trosilo ukljucim..
Provjeril osigurace, svi na mjestu i ni jedan nije pregorel, rasarafil kleme, ocistil ih i opet ista situacija..
Onda smo ga poslepali i kad je upalil sva trosila uredno rade.. Danas sam ga ujutro upalil na slep i nisam ga gasil do navecer dok nije napravil posla..
Jel moze biti da jee akumulator krepal tak odjednom ili je nesto drugo problem?
jei ga grijao u loncu?Bogami nevalja. Izvadio sam ga i sada je sve dobro,voda cirkulira,a po zimi traktor ne koristim tako da ga neću ni stavljat. Hvala do sljedećeg problema.
Bok svima. Imam problem sa cirkulacijom vode. Stavio sam novu vodenu pumpu ali voda ne cirkulira. Voda u bloku motora je vruća a ona u hladnjaku je hladna.Ispod rezervara je neki termostat jel moguće da on nevalja. Kako ga provjerit.I kako ga zamjenit. Pumpa se normalno vrti.
jesi probao paliti direktno na anlaseru??
Ovako opisano upučuje na problem kad nastane prekid između dvije čelije akumulatora ..
Može naravno biti i klasični problem oksidiranog prvog tj. glavnog osigurača .
vaš velečsani
Shvatio sam ...sutra cu probat ali mislim da sam shvatio sada me zanima filter jeli i na njemu mora protec nafta? Meni je malo izislo nafte i zraka ....ovo sam do sada shvatio ...sada saraf za 19 ključ na diznama mozete mi na slici rec di je to točno da nebi falio ?