• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

problem sa linijskom pumpom IMT 539

I

ivan:94

Guest
pozdrav..zanimame točno šta bi moglo biti sa traktorom jer prilikom dodavnja gasa do nekih 1500 okretaja pumpa zablesavi i sama nabije gas do kraja...samo da napomenem da je pumpa došla sa reglaže.

Tu od
21 Sij 2012
Poruka
496
To samo znaci da majstor koji je radio reglazu nesto nije dobro naredio, nosi ju nazad i trazi da napravi kako treba1

I

Guest
dali se ona može poštelati kako da ju nemoram skidati nanovo sa traktora

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
pozdrav..zanimame točno šta bi moglo biti sa traktorom jer prilikom dodavnja gasa do nekih 1500 okretaja pumpa zablesavi i sama nabije gas do kraja...samo da napomenem da je pumpa došla sa reglaže.

Valjda regulator, ali najbolje nazad k meštru s njom.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
:icon_anal::icon_anal:

Meni bilo isto na 560 krivo postavljeni bili šarafi koji drže šešir iza regulatora jedan je duži i zapinjao za regulator .:icon_anal:

I

Guest
bio sam danas zvao majstora i on mi kaže da probam upalit bez zračnog filtera i da odspojim dovod goriva na grijač da vidim šta će onda biti....što ja čisto sumljam da bi to moglo biti do toga

agromaner

Član
Tu od
12 Srp 2012
Poruka
395
bio sam danas zvao majstora i on mi kaže da probam upalit bez zračnog filtera i da odspojim dovod goriva na grijač da vidim šta će onda biti....što ja čisto sumljam da bi to moglo biti do toga

pa nek majstor dode i nek fino napravi to sto je rekao!

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
430
kakve veze ma grijac sa tim toje najvjerojatnije regulator a dobro ti kaze kolega agromaner neka dodze majstor i neka napravi kada je vec placen zato

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
Pa probaj, mada sumnjam i ja

I

Guest
ma probo sam i ništa...danas skidam pumpu i nosim ju natrag majtoru nek se on pozabavi s pumpom malo više.....jel znate možda kolko doće nova pumpa

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
uzmi i razbij mu glavu sa njom . bolje pitaj ima li koji bosista drugi. pumpe su skupe a ako ti neuradi kako treba nek ti vrati novce. verovatno je nije ni stavljao na probni sto jer bi to morao primetiti . cesto i kod nas tako neki zezaju se pa kad im se podvikne ili da vraca pare da vidis kako onda znaju uraditi

I

Guest
ma sad ćemo vidit šta će biti kad ju nanovo postavim...ako bude opet isto onda će biti red da sam rastavim regulator i da vidim šta se dešava

Tu od
21 Sij 2012
Poruka
496
Vidis zato majstori (cast izuzecima) tako rade jer im neki ljudi (vecina) nece nista reci. On je naplatio svoj posao pa tako treba i napravi kako treba to sto je radio. Ja bih mu je 10 puta vracao dok ne naredi ali platio vise nijednom ne bih.

I

Guest
Vidis zato majstori (cast izuzecima) tako rade jer im neki ljudi (vecina) nece nista reci. On je naplatio svoj posao pa tako treba i napravi kako treba to sto je radio. Ja bih mu je 10 puta vracao dok ne naredi ali platio vise nijednom n

pa mogu mu je 100 puta vraćat natrag ako on nemože nju napravit ili nezna...dali se može staviti rotocionala bosch pumpa umjesto ove klipne

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
ma sad ćemo vidit šta će biti kad ju nanovo postavim...ako bude opet isto onda će biti red da sam rastavim regulator i da vidim šta se dešava
Mislim da to nije u tvojoj domeni :icon_scratch:

N

Nevjernik

Guest
Vidis zato majstori (cast izuzecima) tako rade jer im neki ljudi (vecina) nece nista reci. On je naplatio svoj posao pa tako treba i napravi kako treba to sto je radio. Ja bih mu je 10 puta vracao dok ne naredi ali platio vise nijednom n

pa mogu mu je 100 puta vraćat natrag ako on nemože nju napravit ili nezna...dali se može staviti rotocionala bosch pumpa umjesto ove klipne

Mogla bi ali tuda imaš više posla.
Odnesi pravom majstoru pumpu i neka ti dizne pogleda bar poštela kad nosiš pumpu.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953

Može ali skidaš cjeli razvod nije isti zupčanik koji vrti pvp treba drugi .

Najnoviji postovi

Na vrh