I
ivan:94
Guest
pa podosta znam o tome pošto radim sa autima...
Regulator hoda po ovoj osovini koja viri iz pumpe.Nebi trebao imati luft na osovini . ali smje ici napred nazad.Dok traktor radi to izjednacavanje gasa regulisu kugle koje sluze kao tegovi i odrzavaju gas na određenim obrtajima. Ja nisam bosh-majstor al solidno poznajem PVP.Tako da neznam kako sta stelati .Znam da iza tanjirastog dijela ima jedna cahura i pod njom podloske za stelanje.Ja taj regulator rastavljam samo ako neko nestrucnim radom polomi polugu za gasenje.Najcesce se to desi kad se traktor pola na pola a zaboravi skinuti rucica za gasenje.Za ostale probleme sa PVP imam svog bosh-majstora.
Dospjeva ono i do bregova i do lezaja napred kod semeringa.Iza ovog dijela gdje su smjestene kugle ima kuglicni lezaj kroz kojeg ulje ide u dio gdje su bregovi.
Koliko znam ima vijak cini mi se 13 kljuc desno na pumpi kod gasa njego skines i kad na njega pocne curiti cisto ulje onda je dosta.
Ali si nosio opet pumpu kod istog majstora koji ju je radio? Pa on ti nece priznati ako je nesto lose napravio nikako zato i ako je nesto z.... on ce reci da je sve ok. To ce ti tek reci neki drugi majstor ili napravi kao ja s alnaserom, trebao si ju dati da ju odnese netko drugi umjesto tebe. Pa bi vidio sta kaze
Ček malo. Ti si prvi put uređival pumpu, a dize ne?