• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

problem sa linijskom pumpom IMT 539

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
0,30 ladan ko špricer

Jel prije, kao, lupkal ili ne

I

ivan:94

Guest
0,30 ladan ko špricer

Jel prije, kao, lupkal ili ne

ma mislim da su ventili...jel prije su mi dosta dizne okidale pa se nije tolko čulu....pa šta bi još moglo biti

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
Kad buš več štelal provjeri klackalice i klavijaturu

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
ma mislim da su ventili...jel prije su mi dosta dizne okidale pa se nije tolko čulu....pa šta bi još moglo biti

Jesi li ti mjenjao elemente (uloske dizni) na diznama ili si samo te svoje prestelao.

I

Guest
Jesi li ti mjenjao elemente (uloske dizni) na diznama ili si samo te svoje prestelao.

mjenjo sam uloške...vidit ću kad poštelam ventile šta će reći

I

Guest
evo da vam javim da moj traktor opet isto radi...dns tata išo tanjurat i čim ga je malo opteretio traktor odma nabije sam gas...jbt poludit ću

I

Guest
evo da vam se javim da moj trktor opet isto radi...sam sebi nabija gas i neznam više šta da radim

I

Guest
ajd ako neko zna kakog dobrog bošistu da mi da broj pa da ga nazovem da ga pitam do čega bi to moglo biti

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
Gde je otprilike to Lugovo polje pa da vidimo jel znamo koga u blizini?
Može i na pp

I

imt558thebest

Guest
pozdrav..zanimame točno šta bi moglo biti sa traktorom jer prilikom dodavnja gasa do nekih 1500 okretaja pumpa zablesavi i sama nabije gas do kraja...samo da napomenem da je pumpa došla sa reglaže.

regulator goriva,majstor je negdje omano u podešavanju

Najnoviji postovi

Na vrh