• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

problem sa linijskom pumpom IMT 539

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
To nemora ništa značiti, možda več ko nove nisu valjale.
Mada sumnjam da je do dizi.

Metni pumpu pa javi kakvo je stanje.

I

ivan:94

Guest
To nemora ništa značiti, možda več ko nove nisu valjale.
Mada sumnjam da je do dizi.

Metni pumpu pa javi kakvo je stanje.

jel kad sipate ulje u pumpu jel ošarafite onaj vijak na regulatoru ključ 14...ili čekate da krene curiti na onu savijenu cijevčicu iza...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
Natoči dok ne počne curiti samo.
Višak bu pumpa sama izbacala.

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
pa ovaj put je moj brat zvao i nosi ju je on..nije je reko da je radita pumpa

Jebes mmajstora koji ne napravi racun za radove na pumpi uz garanciju godinu dana i ne oznaci pumpu.Moj majstor nakon sto godina zna da je radio neku pumpu.Svaka PVP koju je radio ima njegov zig i ima on arhivu svojih radova.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Jebes mmajstora koji ne napravi racun za radove na pumpi uz garanciju godinu dana i ne oznaci pumpu.Moj majstor nakon sto godina zna da je radio neku pumpu.Svaka PVP koju je radio ima njegov zig i ima on arhivu svojih radova.

Meni je kod nas jako poznati majstor zeznuo pumpu čak me izvrijeđao na kraju je ipak ON bio kriv motor nije kočio bez veze sam mijenjao glavu itd pumpa nije na dva cilindera zatvarala gorivo klipna od 560 čuvam ju za uspomenu .kupio sad drugi motor sa roto pumpom i odma pumpu za rezervu :icon_pidu:

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
ma svi gledaju uzeti novce. srecom imam drugara koji dobro radi pumpe a ima i nov kvalitetan probni sto. dosad nisam imao bar ja problema .on mi preporuci koji su dobri delovi sa kojima nebi smelo biti problema i do sada ih nismo imali. a sto rekao lisnik uvek obelezi i vijke i zig stavi i garancija. ima dosta servisa koji su bili kvalitetni pa cim udju u vece novce pocnu da brljave

I

Guest
kakve podloške stavljte ispod dizni..moje su popucale prilikom skidanje..iii dali ima neko možda onaj vijak na boch pumpi gdje ide višak goriva iz pume i gdje se ozračuje ujedno..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
kakve podloške stavljte ispod dizni..moje su popucale prilikom skidanje..iii dali ima neko možda onaj vijak na boch pumpi gdje ide višak goriva iz pume i gdje se ozračuje ujedno..
Za silu, u nedostatku orginalnih, možeš staviti onakve koje idu na šuplje vijke na filterima.
To je samo za prvu pomoč ili za probu.
ima toga po dučanima, ili kod bošista.

Koji vijak na kojeg ide višak goriva? Mislim da takvoga na toj pumpi nema.

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Te podloske nisu popucale.Sjebane su skidajuci.kao Kod majstora si stelo dizne.NJegova duznost je da u sklopu radova i garancije stavi i nove podloske.Ako je pravi majstor.

Posljednje uređivanje:
I

Guest
pa onaj vijak na kojem se ozračuje pumpa...pa ja kad sam skino dizne vidio sam da su obične bakrene bile...pa bi ja sada stavio original kakve trebaju ići..jel znate možda jel ima taj vijak gdje za kupit

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
Novo mislim da nema, možda kakav bošista bi imal.
Kaj si imal tešku ruku kad si odzračival?

I

Guest
Novo mislim da nema, možda kakav bošista bi imal.
Kaj si imal tešku ruku kad si odzračival?

ma našo sam neki vijak..samo neznam jel može ići na ovu pumpu...dali drži isti pritisak kao original što je bio..

I

Guest
majstori postavio sam pumpu i upalio traktor...za sada dobro radi..samo što mi se čuje neko ko lupkanje gore kod dizni...jel to mogo biti dizne dok nelegnu malo ili su ventili raštelani

Najnoviji postovi

Na vrh