Bymit trazi-10ml na 2,5l vode! Mozes naftom prskati objekat al ne zivinu ona ih odma ubija, mozes i omeksivacem i on ih ubijaGdje kupiti, ja sam nabavljala ali ta stranica izgleda ne radi vise, hitno mi treba, hvala
Bymit trazi-10ml na 2,5l vode! Mozes naftom prskati objekat al ne zivinu ona ih odma ubija, mozes i omeksivacem i on ih ubijaGdje kupiti, ja sam nabavljala ali ta stranica izgleda ne radi vise, hitno mi treba, hvala
Jako dobra stvar, ima u Županji za kupiti. PP koga zanima gdje da ne reklamiram.
Ne želim Bymite, nego diatomejsku zemlju, djelotvorna i neootrovnaBymit trazi-10ml na 2,5l vode! Mozes naftom prskati objekat al ne zivinu ona ih odma ubija, mozes i omeksivacem i on ih ubija
Upišite u Njemački Ebay.. kieselgur.. ja sam tamo kupovao..stigne vam za par dana.Ima pakiranje od 10 kg..za 50 eura s dostavom..Gdje kupiti, ja sam nabavljala ali ta stranica izgleda ne radi vise, hitno mi treba, hvala
Kak se koristi "kieselgur"? Postoji li neka uputa i normativ potrošnje?
Zar se smije kokosinjac drveni kreciti imam isti problem jer je u mene drveni kokosinjacPozdrav!
Prije 15-ak god. sam u kokošinjcu imao isti problem, nisam uspio špricanjem ništa postići (stalno su se vraćali) sve dok nisam poslušao starce i okrečio kokošinjac iznutra sa gašenim vapnom (ima ga u plastičnim vrećama za kupiti u svakoj trgovini sa građevinskim materijalom, već smješan sa vodom). Nakon toga sam sa nekim insekticidom još par puta pošpricao koke i potamanio sam sve tekutove. Još sam 2-3 puta okrečio kokošinjac (jednom godišnje) i više se nikad nisu pojavili. Kokošinjac je bio drveni.