Ja sam član foruma od 16.04.2007, daje li mi to pravo da pišem kako ja hoću, molim te da mi odgovoriš? Samo bez patetike molim, nismo populisti.
Uopce ne pisem pateticno vec mi se cini da nisi shvatio bit onoga sto je napisao,,,
pa da pojasnim malo moja slova ostavljena u predhodnom postu,,,
kad sam napisao da sam clan ovog foruma jos od davne 2008 godine misao vodilja mi je bila da u svo to vrijeme nisam sa nikim posteno zakrvio na ovom forumu, zapravo mislim da nema osobe kojoj sam rekao zalnu rijec osim Save moderatora i ako se ne varam mursanića clana sa kojim sam nesto polemizirao vezano uz policiju,,,
uvjeren sam da nikom drugom nisam nikad stao na zulj (figurativno),,,
Sto se pak tice tebe kao osobe i onoga sto ti smijes ili nesmijes na forumu, vjerujem da je svima pa i tebi jasno da si ti dio odnosno sam vrh staffa i da mozes i smijes raditi sto god te volja na ovom forumu, misljenja sam da za to ne odgovaras nikome i da te nitko nece opomenuti a kamoli kazniti za bilo sto sto napravis na ovom forumu,,,
a kad bi te netko i htio kazniti mislim da jednostavno nema ni mogucnosti,,,
stoga nemojmo na taj nacin ili sa tog stajalista gledati na ovo,,,
u predhodnom postu sam ti opisao mogucnosti koje mozes uciniti jer ja ne zelim o tome vise raspravljati buduci da sam svjestan kamo to vodi i na koji nacin ce zavrsiti svaka rasprava sa staffom,,,
ZJ; kaže:
no smeta me pisanje riječi bez hrvatskih slova, tj. s umjesto š, c umjesto č i ć, itd.
Još je gore kad netko piše sh umjesto š ili ch umjesto č.
Bobić, ne referiram se posebno na tvoje pisanje, već svakoga tko tak piše.
ZJ,slazem se u potpunosti sa tobom ali dano prije mnogo sam postova slao sa moba a pisati tamo sa čćžš je utopija, da ne kazem nemoguca misija,,,
uz to ja sam podravac i u srcu i u dusi a gotovo svi mi podravci smo gluhi na č i ć pa da ne grijesim uzastopno ja se odlucio na czs i od tad mi je zivot mnogo udobniji, oprosti mi radi toga,,,