• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodaja trupaca

tine

Dobro znana faca
Premium
Tu od
10 Pro 2006
Poruka
905
Prvi izveštaj od ove godine:
6050 trupaca, 6034 kubika, 90% prodato u prvom krugu u vrednosti 2,5-3 milijona €.
Najskuplji trupac hrast iz Hrvatske 4.507 €/kubik, u totalu 29.863 €, najskuplji kubik javor rebraš preko 14.000 €, 26.566 € za trupac.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,178
kopka me...kak hrvatski trupac može iz Hrvatske izići neraspiljen?...sjećam se da je svojedobno to pravilo uvedeno...:oops:

tine

Dobro znana faca
Premium
Tu od
10 Pro 2006
Poruka
905
S jedne strane razumljivo, a s druge ako je tvoj, zašto da na njemu ima zaradu neka pilana a ne ti?

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,975
Prvi izveštaj od ove godine:
6050 trupaca, 6034 kubika, 90% prodato u prvom krugu u vrednosti 2,5-3 milijona €.
Najskuplji trupac hrast iz Hrvatske 4.507 €/kubik, u totalu 29.863 €, najskuplji kubik javor rebraš preko 14.000 €, 26.566 € za trupac.
Možeš li mi reći,,otprilike, kolko je metar kubni hrasta u trupcu to kod vas,, ono samo iz znatiželje radi poređenja,,cijena kod nas, ,jel mešetari, rade i rade,,,,,,

tine

Dobro znana faca
Premium
Tu od
10 Pro 2006
Poruka
905
Ne znam.
Ne bavim se trgovinom drvom.
To što sam objavio je ekstrem, licitacija najrednijih komada.
i pored svega, kad na kraju pogledaš statistiku, proda se jedan za 10+ hiljada na kubik, plus ustalo za možda 30% iznad tržne cena.
I kupac koji je kupio najskuplji trupac, uzeo je još možda par 100 kubika po prihvatljivoj ceni, pa ga na kraju i nije došlo skupo.
A sad svi znaju, za koliko je kupio i ko zna koliko će bit multipliciran taj trupac.

A generalno ako pogledaš trg tu na našim oglasima, već na Njuškalu su više cijene.

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh