• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

profi

suljos

Član
Tu od
9 Tra 2007
Poruka
341
U nedelju sam sa citavom obitelji posjetio Obrisan neispravan link. i tamo stosta vidio,ima svega,,i igrom slucaja zapazio na jednom standu jednu meni zanimljivu reviju profi Obrisan neispravan link. , nesto sto me je odusevilo,nema u slobodnoj prodaji,nego samo u pretplati,ali kada sam cuo cijenu pao sam u nesvjest 171 CHF za godinu dana.Ja se rasplakao i tip me onak gleda,pita imamli mozda dijete koje ide u skolu isl.kazem,da,onada je on nesto kombinovao i uredio da platim za 12+3 mjeseca 125 franaka.

Zadivio ma se sa kojom ozbiljnoscu oni testaju,sve mjere,svaki detalj,kod kombajna,rasip,potrosnju,ucinak,subjektivan dojam i td.
Testali su utovarivace,sijacice(dobiosam dva broja pa tako letimicno nabrajam),i u svakom broju,jedan kombajn,i nekoliko traktora,sada su obradili GPS za traktore i to a novoj JD liniji 6030 za koji se moze porucit,koji doslovce radi skorom sve,upravlja tratkorom,i na kraju parcele podize orudja.. :roll:
 

tine

Dobro znana faca
Premium
Tu od
10 Pro 2006
Poruka
855
Pošto je moj njemački u bazičnom rangu razumijevanja, imam naručenu englesku verziju.
Pretplata engleske edicije je 75 Eura godišnje.
A treba reci, kako nisu svi prilozi isti.
Vredi svojih para.
A možeš i na CD-u kupit starija godišta.
Iako dugo planiram, to još nisam realizirao...
 
V

vito

Guest
Ja sam pretplatnik engleskog Profi-ja već 3,5 god., daleko najbolji časopis te tematike na tržištu... šalju mi ga iz Engleske...iako je njemački Profi bolji jezik mi je koma, engleski mi ipak ide...
 

suljos

Član
Tu od
9 Tra 2007
Poruka
341
Dragomi je da se nisam zeznuo,uz tocu dobivati gratis svicarski LANDfreund(oni se bave stocarstvo),sa poljoprivredom nemam neke veze,ali mi je zadovoljstvo citati sve svezi strojeva,pogotovo svezi traktora,kobajna i sl.
 

Najnoviji postovi

Na vrh