U nedelju sam sa citavom obitelji posjetio Obrisan neispravan link. i tamo stosta vidio,ima svega,,i igrom slucaja zapazio na jednom standu jednu meni zanimljivu reviju profi Obrisan neispravan link. , nesto sto me je odusevilo,nema u slobodnoj prodaji,nego samo u pretplati,ali kada sam cuo cijenu pao sam u nesvjest 171 CHF za godinu dana.Ja se rasplakao i tip me onak gleda,pita imamli mozda dijete koje ide u skolu isl.kazem,da,onada je on nesto kombinovao i uredio da platim za 12+3 mjeseca 125 franaka.
Zadivio ma se sa kojom ozbiljnoscu oni testaju,sve mjere,svaki detalj,kod kombajna,rasip,potrosnju,ucinak,subjektivan dojam i td.
Testali su utovarivace,sijacice(dobiosam dva broja pa tako letimicno nabrajam),i u svakom broju,jedan kombajn,i nekoliko traktora,sada su obradili GPS za traktore i to a novoj JD liniji 6030 za koji se moze porucit,koji doslovce radi skorom sve,upravlja tratkorom,i na kraju parcele podize orudja.. :roll:
Zadivio ma se sa kojom ozbiljnoscu oni testaju,sve mjere,svaki detalj,kod kombajna,rasip,potrosnju,ucinak,subjektivan dojam i td.
Testali su utovarivace,sijacice(dobiosam dva broja pa tako letimicno nabrajam),i u svakom broju,jedan kombajn,i nekoliko traktora,sada su obradili GPS za traktore i to a novoj JD liniji 6030 za koji se moze porucit,koji doslovce radi skorom sve,upravlja tratkorom,i na kraju parcele podize orudja.. :roll: