• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Program ruralnog razvoja - 2017 do danas

slider141

Član
Tu od
23 Sij 2013
Poruka
205
Još ugovor nisu digli na agronet...a šefica rekla da će u par dana biti spremno ...

Posljednje uređivanje od moderatora:

Vlado Sl

Novi član
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
13
Mislim neznam sta reć.....problem je ta neizvjesnost koja ubija....
Mislis da imas sve sa tom odlukom, a na kraju nemas nista.

Lule

Novi član
Tu od
16 Velj 2015
Poruka
16
Evo da javin da san i ja dobija na 6.2. Naravno ta neizvjesnost kolje covika tako da su mi stvarno cudna pravila ove godine tj. nacin dodjele je iritirajući..

ekoeko

Novi član
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
1
pozdrav, ima li itko na 6.2. da je prošao sa 71 bodom? imam poz odluku ali nitko nista ne javlja, osijek je već prošao a iz slavonije sam. Neprofesionalno odrađeno, nigdje nikakav info a evo ide skoro godina dana od natječaja.

Vlado Sl

Novi član
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
13
Ista stvar kao i kod mene ali identično samo sto ja imam 74 boda....čekamo i dalje

cyprus

Novi član
Tu od
29 Lip 2018
Poruka
7
Pozdrav,
odmah problem radi kašnjenja odluke;
Jučer sam, nakon pozitivne odluke o 6.2., nazvao prodavatelja zemljišta (čiju sam kupnju prijavio u aktivnostima) da ga obavjestim o kupnji.
Međutim, isto zemljište čovjek je prodao prije 3 mjeseca.
I šta sad?
Daljnjim pretraživanjem oglasa našao sam odgovarajuće zemljište koje se nalazi u istoj JLS (točnije Selca, otok Brač) ali u različitom naselju (umjesto u mjestu Povlja koje je prijavljeno kao lokacija ulaganja, nalazi se u mjestu Sumartinu, udaljeno cca 5 km). Napominjem oba mjesta su u sastavu JLS Selca te oba imaju razred C.
Pitanje je jeli takva kupnja/aktivnost validna?
Kome se obratit?
Bitna je ta informacija jer navedena aktivnost iznosi skoro 1/2 udjela u budžetu poslovnog plana.
Ima li tko kakvu ideju?
lp

intronic2

Aktivni član
Tu od
29 Lip 2018
Poruka
137
Ima li netko tko je dobio odluku za 6.3.1 , rekli su u roku 90 dana a ako idu redom kako rješavaju možda ih več ima

ibjonda

Član
Tu od
4 Ožu 2017
Poruka
45
Isto je bilo navedeno i za 6.1., koji je zaključen u 6.mjesecu, pa nisu jos objavili konačnu rang listu.

intronic2

Aktivni član
Tu od
29 Lip 2018
Poruka
137
9. POSTUPAK DODJELE POTPORE
4 Agencija za plaćanja će izdati Odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu i/ili Odluku o odbijanju zahtjeva za potporu i/ili Obavijest o odbacivanju zahtjeva za potporu zbog nedostatnosti sredstava u roku od 90 dana od dana zatvaranja Natječaja.

samko

Dobro znana faca
Tu od
19 Tra 2012
Poruka
1,420
9. POSTUPAK DODJELE POTPORE
4 Agencija za plaćanja će izdati Odluku o rezultatu administrativne kontrole zahtjeva za potporu i/ili Odluku o odbijanju zahtjeva za potporu i/ili Obavijest o odbacivanju zahtjeva za potporu zbog nedostatnosti sredstava u roku od 90 dana od dana zatvaranja Natječaja.
Ja još nisam čuo da su se ikad držali tog roka pa ni približno, obično prođe preko 300 dana.

Na vrh