jugop
Član
- Tu od
- 29 Stu 2012
- Poruka
- 67
Jel tko odbijen ili ima kakva promjena statusa ? Meni još piše "Podnesen"
Prethodni forumaš MINI je napisao da je odbijen, imao je 23 boda, zahtjev je predao
drugi dan od raspisivanja Natječaja.
Da, evo mene upravo zvao moj konzultant i kaže da nisam prošao na mjeru 6.3, imam 23 boda, a navodno je doljnja granica bila 28 bodova.
A tko mi kriv kad živim tu gdje živim....
Čekam novi natječaj, navodno će se mijenjati pravilnik.
Sretno ostalim supatnicima koji su se natjecali za ostale mjere!
Ja mislim da jos nitko nije dobio taj akt u agronetu biti ce svima vjerovatno sutra i u petak. A rang lista ce biti objavljenja nakon sto prode rok za zalbu, informacija da je granica 28 bodova je nesluzbena, ali vjerujem da je tocna.
Prosle godine sam dobio odluku u 9 mjesecu, novac sjeo u 11mjesecu. Druga rata ide po prijavi zavrsetka ulaganja 60 dana.Jel znate kolko se čekalo nakon objave rezultata natječaja na isplatu prve rate? Te nakon isplačene prve rate kolko se čekalo na drugu? Jer problem je u tome ako bi kupovao traktor svi oni ili traže odmah svu lovu ili ti nabace lizing. A na 2 godine mi nabaci lik 2000€ kamata...
Ako ne prođemo sada,do 2020. valjda budemo.
Iako ima po meni dosta prostora za napredak jer netko sa nekog otoka ima odmah u startu bodova, da ti savršen poslovni plan ne znači ništa ako si iz ko ja npr iz Popovače.
Nadam se da će novim pravilnicima malo to ispeglati...
Neki konzultanti imaju privremenu rang listu. Ja sam prošo. Imam 31 bod.