Aha, nadam se da ce krenuti sa ugovorima i isplatom za one projekte koji su pozitivno ocjenjeni.nema povećanja alokacije, ali postoji mogućnost da se lista spusti do vas jer neki projekti nisu dobri, a neki odustanu. sad hoće li se lista spustiti od 3082, do 3700, ne znam, mislim da bi taman mogla biti granica tu negdje.
ugovor, pa po zadnjoj izmjeni natječaja odmah isplata bez zahtheva za isplatu
Odluke dolaze u zahtjevima koji su od 100-91 bod (za sada), većina je dobila, ali neki još i nisu. Pogledaj kakav ti je status zahtjeva u kartici "potpore" u Agronetu, ako je odluka izdana bit će u kartici "odluke".Ja sam 92 po inicijalnoj listi i od tada nikakvog glasa, ima li itko da je dobio odluku za 6.3.1? Nebudu valjda čekali da sve odrade?
Teško će otpast 600 projekata,pa šta ne prošire alokaciju kad ima toliko prijava, kako su pustili mjeru 6.1 mlade poljoprivrednike. Bolje iskoristit novce EU nego da propadnu a novca ima
soky17Dobio sam povratnu info iz apprrr-a da se nalazim na 625.om mjestu.
Ajmo sad pricekat konacne rezultate . . .
Viduka,Evo stigao mail da mi je uvaženo svih 90 traženih bodova, nepiše na kojem sam mijestu a niti kad će pare
Mislim da ovaj put rade dosta brze nego prosli natjecaj ,
Postavlj se ptanje sto nakon sto dobijes pozitvnu odluku nakon kontrole? Ako ce se cekati da se obrade svih 3000 projekata pa tek onda isplata to nece biti realizirano jos godinu dana
Kad administrativna kontrola pregleda inicijalnu listu slijedi privremena lista pa tek onda konačna .
Evo stigao mail da mi je uvaženo svih 90 traženih bodova, nepiše na kojem sam mijestu a niti kad će pare
PotpisujemAko dobijete lovu do jeseni smatrajte se sretnima..jer ide sad Uskrs,pa nakon toga slijede godišnji odmori,između ostalog prijavljuju se poticaji do 15.5..pa kad se svi izredaju sa godišnjima,pa još koji mjesec da "naiđu" poslije odmora..eto i Božića.
Nadam se da sam u krivu..ali na vlastitoj koži sam se uvjerio..