slavonac123
Član
- Tu od
- 2 Svi 2015
- Poruka
- 33
Može mi netko objasniti koja je uloga LAG-ova. Jeli isto ako ideš na natječaj koji napiše konzultant.Pa što ministar više ne objavi hoćeli proširivat alokaciju da mi koji smo ispod te neviđene crte predamo natječaj na LAG -ove.Imam 74 boda i na inicjalnon 1700 i neki . Pozdrav
Prosle godine.Kada si dobio prvu ratu? Nakon koliko vremena od potpisivanja ugovora?
Ima li tko kakvu informaciju o broju prijava koje su "otpale do danas"?
Ja sam inace na 75 bodova i na inicijalnoj bio 400 mjesta ispod crta no trenutno sam dosao do jednog zanimljivog izracuna.
1. potpisivanje - 309 ugovora
2. potpisivanje - 334
3. potpisivanje - 400
Ukupno: 1043
Danas su potpisivanju pristupile prijave s min 83 boda, a jedan prijatelj koji je pristupio bio je na 84 i oko 1700 mjesta na inicijalnoj listi.
Znaci cca 1700-1800 prijava obradeno a sklopljeno 1043 ugovora. Znaci li to da je do sada vec odbaceno 600-700 prijava ili negdje grijesim u izracunu?
Da li imate možda primjere tih evidencija, obrazaca?Da bi sve to funkcioniralo, morate osigurati posebnu evidenciju i to:
• evidencija o primljenim potporama
• evidencija o nabavi i stavljanju u upotrebu dugotrajne imovine te
• o obračunanoj amortizaciji i
• iskazanom prihodu u visini obračunane amortizacije
Dakle, mogli ste vi primiti obje rate u 2019. godini, ali primitci se priznaju samo u visini amortizacije. Mišljenje Min.fin.: popis_misljenja - Primici po osnovi potpora u poljoprivredi...