• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Program ruralnog razvoja - 2017 do danas

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,360
Mislim ono što sam i napisao, minimalno 10 posto od ukupnog ulaganja. Zbroje se iznosi ulaganja i to se pomnoži sa 10 posto. Ne vidim što tu nije jasno?
 

Raptor

Aktivni član
Tu od
13 Svi 2018
Poruka
224
E još jedno pitanje - gledam što mogu prijaviti za bodove. Što spada u injektor za aplikaciju stajskog gnoja? Je li to rasipač ili?
 

dario669

Novi član
Tu od
24 Velj 2016
Poruka
17
Znas kako se kaze, ako nezns ni sto je onda ti ni ne treba.
Naravno da nije rasipač, to je steoj koji tekuci stajski gnoj polaže direkt u zemlju.

Primjer
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Raptor

Aktivni član
Tu od
13 Svi 2018
Poruka
224
Hvala ti :) Ne treba mi, to je istina. Ali mi trebaju bodovi, kao i svima. I to je ključna glupost ovog natječaja. Pogledaj EONA-u, svi kupuju meteorološke stanice, GPS za traktor, dronove itd. I sada računaj 500 projekata će proći, minimalno 20% mora biti doprinos klime i digitalizacija. To ti je ravnih 3.000.000 EUR potrošeno u nešto što uglavnom nikome ne treba. Recimo tu je navedena i sijačica za izravnu sjetvu- da li tu spada sadilica za krumpir? :) Ne znam koja je razlika da jedno doprinosi ulaganju u okoliš a drugo ne
 

dario669

Novi član
Tu od
24 Velj 2016
Poruka
17
Ma znam, i sam sam u istom košu.
Ja s par hektara zamlje moram potrosit skoro 3000 eura na digitalizaciju koja mi realno ne treba ali eto sve za bodove jer mi jako trebaju neke druge stvari.
 

Najnoviji postovi

Na vrh