• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Program ruralnog razvoja - 2017 do danas

timmy

Član
Tu od
11 Ožu 2019
Poruka
36
Dal netko zna kako oni to pregledavaju prijave za natjecaj 75.01
Na listi 302 sa 28 bodova i od 9mj mi stoji u obradi a vidim da su neki i sa 25 bodova potpisali ugovore
Ako si dobio dopunu, nazovi ured koji ti je radio dopunu i raspitaj za status predmeta.
Ako ne, možeš probati SMiD u Zagreb, kažeš im ime i prezime, ID prijave, pitaš di je zapelo.
Pitanjce za ovaj natječaj ako netko zna od cijenjenih forumaša ili kolega što su realizirali mjeru 6.2.1. Treba li parcela na kojoj planiraš turističku djelatnost biti upisana u Arkod, odnosno upisana pod OPG ili je dovoljno samo vlasništvo? Naime, imam parcelu, u naravi - šuma, u građevinskoj zoni, moje vlasništvo.
Ne treba.

Najnoviji postovi

Na vrh