adonis basser
Aktivni član
- Tu od
- 26 Velj 2013
- Poruka
- 1,223
Ja bi trebal sve moguce savjete a za pocetak koliko kg po m2 moze izrasti kroz cijelu godinu u grijanom plasteniku i kolika joj je prodajna cijena po godisnjim kvartalima.
Dvije godine sam uzgajao šeri rajčice, nema razlike u uzgoju u odnosu na klasičnu rajčicu, i skidaju se zaperci.Nema.
Ali imam par komada - zašt pitaš?
Ako misliš pitati kako se vodi - na grane ili sa zapercima - pojma nemam. Lutam u pokušajima da je skužim.
Svaki savjet mi je dobrodošao kad si već uboo temu.:icon_razz:
Teško je to proračunati koliko se može dobiti po m2 zavisno od uzgoja a i sorte.Ja bi trebal sve moguce savjete a za pocetak koliko kg po m2 moze izrasti kroz cijelu godinu u grijanom plasteniku i kolika joj je prodajna cijena po godisnjim kvartalima.
Koristi tko Akrobat za zaštitu rajčice? Kakav se pokazo
Ja imam svake godine oko 20-30 komada šerica ima vise vrsta skroz male, pa neke ko jaje i velike, meni ljudi najvise vole ove male ko nokat, ja to nista ne čistim pustim da budu grmovi i toga bude stvarno jako puno, ja ni velike ne čistim do kraja, jednom prilikom sadnje i to je gotovo a normalnih sadim oko 600kom sutra ću stavit slike sadnica došle su pred dva dana