• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Proizvodnja rajčice

frchlopeer

Aktivni član
Tu od
18 Ožu 2019
Poruka
111
Jesu li donje etaže bolje, ili su takvi od početka?
Ne, ne isto. Ima još dosta toga za dozrijeti, gledam koliko se može to prihranom sada još dodatnom ispraviti..? Imam i neke starije sorte u plasteniku, kod njih je malo bolja situacija...
Još nešto..da li je bolje pobrati rajčicu prije nego dozrije do kraja ili je pustiti da dozrije na biljci?
Gledao sam Charles Dowdinga, on uvijek pobere prije zrenja i pusti da dozrije negdje na tamnom, zasjenjenom mjestu ..

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,301
Vezano uz ovogodišnji paradajz. Uvijek ga imamo nešto malo, cca 9 - 10 sadnica i u goricama, uvijek nam je tamo bio ekstra klase i uspješan. Ove godine ga je sunce spržilo kao nikad. Plodovi koji su se zametnuli 20250829_112801.jpg bliže zemlje, su s donje strane imali opekline, kao da si ih stisnuo na roštilj ploču. Nisam na nikoga ljubomoran, ali divim se svima koji su ove godine uspjeli s paradajzom.
(PS ako je slika umetnuta ludo u tekst, to samo potvrđuje da sam več i ja pomalo lud. Oprostite.)

Najnoviji postovi

Na vrh