Generalka je radjena 2000 godine,i sve je komplet uredjeno.Sve novo u glavi,cak i klavijature i osovina.Blok brusen,set klipova i karika,nove klipnjace,radilica brusena i novi lezajevi.Vodena pumpa,uljna pumpa,nova bregasta,novi uloski diza i kucista diza,rotacijona pumpa nije stavljena nova,stara je prediftana i postelana jer je bila jos dobra tada.Traktor je tada imao 22000 radnih sati.Od generalke je napravio cca 8000 sati.Evo upravo dosao iz radione,povadio klipove van,pregledao radilicu,ona je u super stanju,uljna pumpa je dobra jer sam zimus mjerio pritisak ulja dakle samim time i lezajevi su dobri na radilici.
Cijeli dan me kopkalo dal da skidam klipove ili ne,ali dok te uvijek nesto kopka,kopka sa razlogom,na dva od tri klipa popucale su pikse na bolcinima klipnjaca u klipovima.Sami klipovi i karike su u zacudujuce dobrom stanju,isto kao i pikse u bloku.Pocistio sam pikse,i osjeti se malo rub,ali nista strasno,kakve sam vidio ovo je novo.Kad je dolje promjenit cu i karike i pikse bolcina klipnjace u klipu.
Sto se tice glave,ugradili smo pojacane ventile,nove vodilice,osigurace i dogovoreno je slajfanje ventila i na kraju poravnavanje glave.Ali eto,nije dobro i nosim sutra na reklamaciju,tko radi taj i grijesi,nije nista namjerno,jos sam si dobar sa deckom koji mi je radio,tak da bude OK.