- Tu od
- 15 Ožu 2010
- Poruka
- 1,713
Ovako,veceras sve sastavio do kraja.Ali mi nece upaliti na kljuc,odzracio dobro,jel to normalno za njega ili ne
jesi siguran da si ga dobro odzračio, taj motor je umjetnost odzračit....
Ovako,veceras sve sastavio do kraja.Ali mi nece upaliti na kljuc,odzracio dobro,jel to normalno za njega ili ne
Jel baca gorivo?,imal ikakvog dima?Ovako,veceras sve sastavio do kraja.Ali mi nece upaliti na kljuc,odzracio dobro,jel to normalno za njega ili ne
Ti motori inače teže pale na ključ čak i poslije izmjene fitera, što znači da nisi baš najbolje odzračil.Ovako,veceras sve sastavio do kraja.Ali mi nece upaliti na kljuc,odzracio dobro,jel to normalno za njega ili ne
Kužim ja tebe, samo mi prvo odgovori koliko duboko ti je ugradil ventile?Upalio ga jesam,traktor osjetno bolje radi nego prije,mirnije i oblije.E sad,molim vasu preporuku u vezi stelanja ventila,inace ventile stelam kad je klip u GMT,tj gore,usisni i ispusni zatvoren,stelao sam na 0.25.Ali sam primjetio da se ne poklapaju savrseno pocetak otvaranja i zatvaranja usisnog/ispusnog ventila,kao da ostaje malo jos otvoren.Dakle,da nastelam tako redom po cilindrima kad je klip u GMT,ili ima neka druga metoda koja se pokazala bolja na njemu.Kad je tri cilindra i redoslijed paljenja 1 2 3,ili da stelam dva i dva,usisni kad mi je ispusni otvoren i kontra.Me kuzite sta zelim reci.
0,7 - 1,1 za taj motor.Ma,nist me ne pitaj,kanazir mi nist nije rijesio,odnio vujnoviću u bj,i ventili su 1.3,1.4,tu negdje,dok bi trebalo biti cini mi se 0.8,ispravi me ako nisam u pravu
Naj bolji je trenutak kad se počne usisni otvarati, štelati ispušni i kontra.Dakle,po tebi je najbolje,usisni otvoren,ispusni zatvoren i tada ga stelam,isto tako i usisni kad je ispusni otvoren,bolje tako nego dok mi klip je gore i oba su zatvorena.