• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prosvjed protiv mega farmi 🐣

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
550
Da se to sve vama radi 500m zracne linije od kuce drugacije bi pricali, i vi bi prosvjedovali.

Jasenas se nedaleko Siska vozio gnoj na neku farmu 3 dana je cjeli grad smrdio po dreku da nisi smio prozor otvoriti, kamoli biti na otvorenom...3 dana, a kamoli cjeli zivot..
To. Ukrajinac će proizvoditi ovdje, već je najavio da će radnu snagu dovesti sa istoka (svjestan je da mu je ovdje radna snaga preskupa), otvoreno mu je cijelo tržište EU - a nama samo ostaje smard i onečišćenje iza njegove proizvodnje. Sasvim primjerena politika za jednu turističku destinaciju.
I da se razumijemo - uopće ne krivim investitore. To je za njih odlična prilika koju pokušavaju iskoristiti.

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,848
Koji izbori, hdz koji je prodao i unistio sve firme po Sisku ili za sdp koji je dozvolio da sisak bude deponija, od kemokopa do pilicnjaka?
Treci nikad u ovih 30g nije pobjedio na izborima osim ovih 2, samo se rotiraju i prebacuju loptice s jednih na druge a nama sve gore i gore.

Od peradarnika budete svi na forumu osjetili posljedice ne samo mi Sisčani.

• Tužno
Reactions: ZJ
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,884
Osjetimo poslijedice 30 godina loše vlasti jer i kada glasamo, glasamo za iste. I što se promijenilo? Ništa - jer tako niti ne može. Zašto, znaju oni koji znaju zašto njihov glas mora biti zabilježen, a tako nam država i funkcionira u svim sferama društva.

Znam ljude koji stalno kenjaju protiv HDZa, najglasniji su, a glas za svaki ***** daju HDZu, kažu nema bolje alternative. Možda je i nema, ali dali si dao priliku nekom drugome? Nisi. I da ima ozbiljna treća opcija, dali bi im dali glas? Vidi Duplu Penetraciju - DP, spin off HDZa da pokupi vlast opet. Većina popušila propagandu, a ja sam odmah rekao da su to isprdci HDZa koji će rado ući u vladajuću većinu pod izlikom tražit ćemo to i to, to se desilo i šta imamo? Ništa, kvazi domoljube koji samo jedno te isto melju, jedu i probavljaju, pa sačekaju da malo osuši, pa opet kreće meljava i njam - njam.

Najperspektivniji dio RH politike se desio sa Team Tim Orešković, ali totalno promašeno. Veoma good ideja, but veoma poorly provedeno.

Treba ograničiti broj mandata jedne stranke na jedan mandat, idući, da imaš 100% glasova, ne možeš uzastopno biti mandatar, pa nek malo bude i lijevo i cebtar i desno pa u *****, valjda će netko pogoditi i koju pravu notu.

Al, ajd, đabe. Ne vrijedi mi ni pričati, ionako trošim zglobove i preostali broj tačeva na skrinu.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
3,274
Koji crni izbori, šta bi u Rumuniji poništiše, EU nije demokratski. Ako dodje neko ko ne titra jajca močnicima, odma neki sudski proces, pokrao izbore, te ovo ili ono a kad je po njihovoj mjeri onda je uredu. Realno šta je bilo 2014 Majdan to uredno, a šta su Ukrajinci sve u tom, kolateralna šteta zapada. Ništa drugo ne tretiraju ni balkance. Nisu oni izmislili EU zbog nas veće sebe.

• Tužno
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh