• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prsluk- poljoprivredni forum- ANKETA

Da li bi naručili Prsluk??

• Ukupno glasača
    62
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZiRi

Član
Tu od
17 Kol 2008
Poruka
79
Ja bi takodje uzeo jedan, velicina, mislim L, jel se moze to poslat u Bosnu?

slafko

Član
Tu od
22 Kol 2008
Poruka
275
boki91 kaže:
Ja bi takodje uzeo jedan, velicina, mislim L, jel se moze to poslat u Bosnu?

Mislim da nebi trebalo biti problema. Ali nisam relevantna osoba da bi znao kak bude to ispalo.

O

ozren007

Guest
ako su svi protiv.. i ja sam za... :) će biti dakle što od prsluka

slafko

Član
Tu od
22 Kol 2008
Poruka
275
Ja bih još počekao par dana pa da vidim ak bi se još netko prijavio. Da barem imam 15-20 prsluka pa da ih mogu dati raditi.

I

intrac df

Guest
I ja bih uzeo jedan prsluk ako može doći u Bosnu.NIKO Špionica

slafko

Član
Tu od
22 Kol 2008
Poruka
275
Očito je da ćemo prsluke riješiti nakon Nove, sad smo već malo zakasnili, tj. ja sam malo zakazao. Ali riješit ćemo prsluke čim prođu ovi blagdani.

U

ursus4514

Guest
...ee jel ima jos tih prsluka ili majca..... :?: :?: ;) ;) :mrgreen:

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
ja imam još 4 majice veličine XL... može po 60kn komad..ako će netko uzeti sve, onda po 50kn :mrgreen: :mrgreen: ..ja sam ih platio i stoje mi u ormaru. meni su velike
ne bih se više upuštao u prodaju/kupnju majica preko neta... kupuje se na neviđeno i neprobano
bobo i marko su ostali uskraćeni za majice....

G

GROF

Guest
poštovanje roko!

...ni ja nevolim kupovat na nevidjeno., predlažem da majice poneseš sa sobom na gudovečki sajam., a to je sad tu, na vrati., tamo komu paše kad čovik proba, neka i kupi!
bog!., čitamo se...

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
roko kaže:
ja imam još 4 majice veličine XL... može po 60kn komad..ako će netko uzeti sve, onda po 50kn :mrgreen: :mrgreen: ..ja sam ih platio i stoje mi u ormaru. meni su velike
ne bih se više upuštao u prodaju/kupnju majica preko neta... kupuje se na neviđeno i neprobano
bobo i marko su ostali uskraćeni za majice....
Ja bi uzeo jednu majicu.ali kak?

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
idem na sajam..pa ako netko hoće, mogu ponijeti sve 4 pa da si proba...ako valjaju, imamo za piće i ćevape :mrgreen: :mrgreen:
matija, od kud si..ako hoćeš pošaljem poštom ili da pričekaš gudovec, pa da ju probaš?

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
roko kaže:
idem na sajam..pa ako netko hoće, mogu ponijeti sve 4 pa da si proba...ako valjaju, imamo za piće i ćevape :mrgreen: :mrgreen:
matija, od kud si..ako hoćeš pošaljem poštom ili da pričekaš gudovec, pa da ju probaš?
Ja sam iz Karlovca Ludbreškog(okolica Ludbrega).može poštom poslati.a kak bum ja to platil?

roko

Član
Tu od
10 Pro 2007
Poruka
867
spakiram u paket i pošaljem ti, kad dobiješ ti platiš poštaru i to je to

J

John Deere 3650

Guest
roko a kakve su ti majice..mislim koje boje?? ja bih uzeo ali ti kažeš da imaš samo XL, neznam malo sam krupniji sa sve nosim L možda bi čak i odgovarala..aj stavi fotke?? :scratch

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh