• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pšenica 2024/2025

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,371
Sofru sam prije 220 do 280 kg/ha
zadnjih 7-8g od 140-175...u prosjeku 150 kg/ha i planiram još smanjit
Izgleda li to preko zime rjedak sklop? Sijao sam 250-260 pa gdje je ilovak i gdje je bilo jako suho za sad izgleda da je trebalo povećati normu.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,560
Ove godine sve izgleda ćosavo.

Pratim ječam, ubio sam mu normu sa 250kg na preporučenih 180kg i kad gledaš sklop u redu - ima ga, kad gledaš sa strane, kao da svako treće zrno nije niklo, još nisam brojao sklop, ali budem.

Na atovima isto izgleda jadno i gladno sve, ne razvijeno... Fali sunčeka i topline očito.

Crnki

Novi član
Tu od
24 Ožu 2022
Poruka
29
Dečki jeste obavili prvu prihranu ili je to još rano.
S obzirom da kod nas u Slavoniji su javili jedva 10 litara kiše mislim da je to premalo da bi gnojivo odradilo
Ja sam prekjucer bacio, nisam ocekivao tolko kise ali dobrano je padalo i dobro da sam obavio.

#Pajdaš

Član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
87
Izgleda li to preko zime rjedak sklop? Sijao sam 250-260 pa gdje je ilovak i gdje je bilo jako suho za sad izgleda da je trebalo povećati normu.
ne zanima me kako izgleda, ja gledam samo prinos na kraju..

inače, Jučer odradena prva prihrana i palo nekih 4L noćas
50 kg/ha UREA i
25 kg/ha KAN

angelo

Novi član
Tu od
7 Sij 2024
Poruka
26
ne zanima me kako izgleda, ja gledam samo prinos na kraju..

inače, Jučer odradena prva prihrana i palo nekih 4L noćas
50 kg/ha UREA i
25 kg/ha KAN
Koji prinos po ha očekujuš

Najnoviji postovi

Na vrh