• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Male motokopačice

cerex

Član
Tu od
25 Lis 2024
Poruka
56
Jucer sam je oprabao i radi sve kako treba jedino što mi je kod ove freze mana je buka pri većem gasu udara u mozak, ako bi mi naletio auspuh od one tomosice za ski lift ili već kako se zove e to bi onda bio pun pogodak.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,324
Auspuh nije igračka na dvotaktnom motoru. Daj sliku tvojeg auspuha molim te.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,979
Pred dvanaest godina sam otvorio ovu temu i u samom početku je bilo riječi o regelatoru okretaja.

Ako nešto nije u redu onda je uvijek nešto drugo problem.....

Ovako treba izgledati karb sa položajem leptira da bi bio dobar minimum motora.
20260226_111026.png
Simultani prikaz kad je preko ručice za dodavanje gasa u kojem je položaju zatik osovine leptira gasa .
Da bi to bilo tako u radu kopačice mora biti sve kako spada a sve ostalo izvan toga nije dobro.

20260226_110924.png

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,324
Daj ti ipak postavi fofku te "tvoje klasike" želim ju vidjeti i usporediti. Ja sam ju koristio cca 30 godina, možda znam kako izgleda original.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,979
Kod Tomos i Tomos Batuje kopačica ako je riječ o škarigima koja su montirana u originalu imamo ova dva tipa škariga.
20260227_111353.jpg
I još jedan jako rijedak škarigo , rekao bih endemičan.

futurist

Novi član
Tu od
1 Ožu 2026
Poruka
5
Jucer sam je oprabao i radi sve kako treba jedino što mi je kod ove freze mana je buka pri većem gasu udara u mozak, ako bi mi naletio auspuh od one tomosice za ski lift ili već kako se zove e to bi onda bio pun pogodak.
Kakve su kopije umo auspuha koje sad prodaju?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,262
Ja sam svojeg ubojicu probudil iz zimskog sna.
Bilo je to prije dva, tri tjeda ali nikak da stavim slike.
Zakaj ga zovem ubojica, eto zato :ROFLMAO:

Evo slika posla koji je napravila.
I video uradak, malko je srdita, a to je zato kaj ja tak volim.

Najnoviji postovi

Na vrh