• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Male motokopačice

cerex

Član
Tu od
25 Lis 2024
Poruka
54
Jucer sam je oprabao i radi sve kako treba jedino što mi je kod ove freze mana je buka pri većem gasu udara u mozak, ako bi mi naletio auspuh od one tomosice za ski lift ili već kako se zove e to bi onda bio pun pogodak.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,012
Auspuh nije igračka na dvotaktnom motoru. Daj sliku tvojeg auspuha molim te.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,942
Pred dvanaest godina sam otvorio ovu temu i u samom početku je bilo riječi o regelatoru okretaja.

Ako nešto nije u redu onda je uvijek nešto drugo problem.....

Ovako treba izgledati karb sa položajem leptira da bi bio dobar minimum motora.
20260226_111026.png
Simultani prikaz kad je preko ručice za dodavanje gasa u kojem je položaju zatik osovine leptira gasa .
Da bi to bilo tako u radu kopačice mora biti sve kako spada a sve ostalo izvan toga nije dobro.

20260226_110924.png

Najnoviji postovi

Na vrh