bhorv
Dobro znana faca
- Tu od
- 26 Ruj 2008
- Poruka
- 2,661
Re: PŠENICA sjetva/žetva 2015.-2016.
Ja osobno sam tvrdoglav i neću baš one reklame koje se stalno vrte npr. (Adengo) ostajem pri svome dok se ne pokaže suprotno, a to je da slušam iskustvo ljudi koji to koriste. Bez zamjere i lijepi pozdrav.
Kolega Zvonimire ti nikog nevrijeđaš, i hvala ti na savjetima, ali brate mili shvati da smo mi ostali svojim novcem kupili određeno sjeme i stoga s punim pravom postavimo sliku svog usjeva s nazivom sorte, a ti u avataru napraviš sliku KWS, javno objaviš da radiš za njih i onda objavljuješ slike i hvališ jedino KWS.Moje isprike ako nekog vrijđam svojim postovima.
Puno farmera stavlja slike svojih usjeva sa komercijalnim nazivom usjeva i tu nitko ne prigovra ali kad su u pitanju moji postovi tad je to problem.
Nastojim svojim znanjem i iskustvom pomoći ljudima na ovom forumu no ako se to smatra reklamiranjem firme za koju radim neka me moderatori slobodno blokiraju.
Ja osobno sam tvrdoglav i neću baš one reklame koje se stalno vrte npr. (Adengo) ostajem pri svome dok se ne pokaže suprotno, a to je da slušam iskustvo ljudi koji to koriste. Bez zamjere i lijepi pozdrav.