ZJ kaže:Bosch svječice su među lošijima. Za male strojeve NGK je zakon.
Vidim ja da tebi to baš i neide.apokaptus kaže:I jos jedno pitanjce...posto sam cistio komplet cilindar i klip. Na klipu imaju dvije karike... U kom smijeru da okrenem one otvore na njima(ono karika nij citav krug nego zamalo citav krug...ima otvor) u kom smijeru da okrenem te otvore...zaboravio sam kako su bili kad sam ih skinuo
Znači to bi bila svječica od npr. motorne pile sa ultra kratkim navojem.apokaptus kaže:al je nkg jos kraci navoj ne prodje do kraja kroz glavu
Ja sam to uvijek stezal rukom osječajno.apokaptus kaže:Radovi ciscenja trenutno u toku. Cistim glavu. Onaj dio gore oko svjecice je totalno mastan i prljav bio.
Pitanje: Koliko jako da zategnem glavu :scratch kad je budem vracao nazad. I nije nesto jako bila zategnuta. Znam da se svjecica ne treba prejako zatezati. A glava ?
Apenka je najbolje išla na 0,8.apokaptus kaže:samo mi nije jasno sto su muhanicar i zradikovic toliko veliku razliku zadali za zazor svjecice :shock:
apokaptus kaže:I jos jedno pitanjce...posto sam cistio komplet cilindar i klip. Na klipu imaju dvije karike... U kom smijeru da okrenem one otvore na njima(ono karika nij citav krug nego zamalo citav krug...ima otvor) u kom smijeru da okrenem te otvore...zaboravio sam kako su bili kad sam ih skinuo
Cilindar naopačke :scratch Mislim da je to neizvedivo ali nemogu se baš najbolje prisjetiti jer je to davno bilo kad su se radili Tomosi. U svakom slučaju ako se i okrene nema šanse da radi.apokaptus kaže:Na mom je ta strelica bila okrenuta prema karburatoru. da li to znaci da je pogresno bio okrenut klip ili cilindar motora ? karburator je okrenut dake tamo gdje je struja odakle izlaze zice za svjececu i svjetlo