• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

put kurble za Ursusa

komar

Član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
132
Dal bi i 500 kobas češnjofki, one kaj fino miriše, samo da ga upalim na kurblu... tuče natrag i treba ga jako vrteti...

Sorry, ja sam tu mislil, da ti traktor na kurblu upale oni, koje če jesti kobasice .... pa da ti onda daju praktički prikaz kako se ova stvar služi, pa da ti to absolviraš teoretski i onda i praktički....

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Sorry, ja sam tu mislil, da ti traktor na kurblu upale oni, koje če jesti kobasice .... pa da ti onda daju praktički prikaz kako se ova stvar služi, pa da ti to absolviraš teoretski i onda i praktički....

Viš ovo ti je dobra ideja.... kak vidim prvi bu zgrabil kurblu muhaničar budući da na spomen kobas maše z repom i štriglja z vuhima...

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Ufff teške riječi!
Pazi da se nebu muhaničar razljutil pa buš đabe tipakl pitanja kak ovo kak ono.....

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
i kaj budu napokon te kobase ili ote svi skupa kvragu ?

Buju, al treba najti drugu rupčagu koja nije zatvorena... muhaničar je predložil bertiju koja je zatvorena i koja je na prodaju koliko vidim...

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Ufff teške riječi!
Pazi da se nebu muhaničar razljutil pa buš đabe tipakl pitanja kak ovo kak ono.....

I tipkam đabe.... aj mi reci da nije dobra ideja imati prvi pogon? ne spamam samo hojte i malo komentirajte u temi U 335

Ako može od tasta imati same delfino s 35 konja 1. pogon onda može u USRO (mislim na snagu motora jer mi je na to bila uvijek skretana pozornost).

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
I tipkam đabe.... aj mi reci da nije dobra ideja imati prvi pogon? ne spamam samo hojte i malo komentirajte u temi U 335

Ako može od tasta imati same delfino s 35 konja 1. pogon onda može u USRO (mislim na snagu motora jer mi je na to bila uvijek skretana pozornost).
i tomo vinković s 18 konja ima prvi pogon pa opet ništa od njega .

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Buju, al treba najti drugu rupčagu koja nije zatvorena... muhaničar je predložil bertiju koja je zatvorena i koja je na prodaju koliko vidim...

mlakar još uvijek dela kolike ja znam,
tam de je muhanicar zadnje glodal kobase
prije 2 vure sam prešel pokraj njega,
tad da sam siguran da šljaka...

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
mlakar još uvijek dela kolike ja znam,
tam de je muhanicar zadnje glodal kobase
prije 2 vure sam prešel pokraj njega,
tad da sam siguran da šljaka...

Muhaničar zakaži termin vikendom u dogovoru s pukijem i zbalijom.... kobase padaju. Jel još neko sudjeloval s kurblom? Molim bez lažnih predstavljanja jer sam skinul otiske s kurble... laži su moguće jer kobase dišiju...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
gdije, kad

zadnja lokacija o kojoj se je raspravljalo je ova,
ako nije meni neke premaklo u međuvremenu

fotografija0543.jpg

saznaj više

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Muhaničar zakaži termin vikendom u dogovoru s pukijem i zbalijom.... kobase padaju. Jel još neko sudjeloval s kurblom? Molim bez lažnih predstavljanja jer sam skinul otiske s kurble... laži su moguće jer kobase dišiju...
Bumo se dogovorili uskoro.
Ti samo peneze naj potrošiti, deni kaču na novčanik ;)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
puki22 i ja danas hvečer bili par :drinkers::drinkers::drinkers:
i dogovorili smo se da smo mi spremni za kobase,
tako da se hićemo na dijetu od veleras,
samo mrga naj duge odgađati kobase da neme dobili anoreksiju

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Bum ti ja dopeljl Muhaničara i ovjekobječil te kobase :lol:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Bum ti ja dopeljl Muhaničara i ovjekobječil te kobase :lol:
Ma može, ionak me čitav život vozaju

@ Mrga
Brojka se izgleda popela na 7 (računajući tebe). Jel to dovoljno ili da pričekamo još malo?

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Ma može, ionak me čitav život vozaju

@ Mrga
Brojka se izgleda popela na 7 (računajući tebe). Jel to dovoljno ili da pričekamo još malo?

Ti imaš svoj zadatak (termin), samo pazi da u tom rasulo centru ima kobas... kaj nebu samo nacejanja....

Najnoviji postovi

Na vrh