Dal bi i 500 kobas češnjofki, one kaj fino miriše, samo da ga upalim na kurblu... tuče natrag i treba ga jako vrteti...
Sorry, ja sam tu mislil, da ti traktor na kurblu upale oni, koje če jesti kobasice .... pa da ti onda daju praktički prikaz kako se ova stvar služi, pa da ti to absolviraš teoretski i onda i praktički....
i kaj budu napokon te kobase ili ote svi skupa kvragu ?
Ufff teške riječi!
Pazi da se nebu muhaničar razljutil pa buš đabe tipakl pitanja kak ovo kak ono.....
i tomo vinković s 18 konja ima prvi pogon pa opet ništa od njega .I tipkam đabe.... aj mi reci da nije dobra ideja imati prvi pogon? ne spamam samo hojte i malo komentirajte u temi U 335
Ako može od tasta imati same delfino s 35 konja 1. pogon onda može u USRO (mislim na snagu motora jer mi je na to bila uvijek skretana pozornost).
Buju, al treba najti drugu rupčagu koja nije zatvorena... muhaničar je predložil bertiju koja je zatvorena i koja je na prodaju koliko vidim...
mlakar još uvijek dela kolike ja znam,
tam de je muhanicar zadnje glodal kobase
prije 2 vure sam prešel pokraj njega,
tad da sam siguran da šljaka...
Bumo se dogovorili uskoro.Muhaničar zakaži termin vikendom u dogovoru s pukijem i zbalijom.... kobase padaju. Jel još neko sudjeloval s kurblom? Molim bez lažnih predstavljanja jer sam skinul otiske s kurble... laži su moguće jer kobase dišiju...
Bumo se dogovorili uskoro.
Ti samo peneze naj potrošiti, deni kaču na novčanik
Bum ti ja dopeljl Muhaničara i ovjekobječil te kobase :lol:Muhaničar zakaži termin vikendom u dogovoru s pukijem i zbalijom.... kobase padaju. Jel još neko sudjeloval s kurblom? Molim bez lažnih predstavljanja jer sam skinul otiske s kurble... laži su moguće jer kobase dišiju...
Ma može, ionak me čitav život vozaju
@ Mrga
Brojka se izgleda popela na 7 (računajući tebe). Jel to dovoljno ili da pričekamo još malo?