• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

put kurble za Ursusa

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
ova tema je bolja nego chat.
Majstori i korisnici uvijek dobrodošli u nju ;), a ako želiš pravi chat ja ti linkam jedno jedno dve tri koje su nenadjebive :rolleyess:

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Dečki da bi okrenuli temu malo u korist mede evo jedno pitanje:

Ima li netko kuku za kopčanje prikolice, donju a da nije automatska? Naime ja imam original gornju koju koristim za samoutovarnu i prikolicu za gnoj, a donju automatsku isto original za recimo tehnostrojku... al mi je ta ista preniska kad hoću voziti ostale prikolice iz kućne radinosti...ujedno ima i predebel ajmo reći klin....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
vrijeme je da mrga nekaj vtrgne pa da imamo matrijala za razgovor i diskusiju :partyman:
Jedino more trči kurblina.
Tak se to dela nije rujo ali ...... slično :finga:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=u50Ud1ZyIKE&feature=related[/YT]

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Ah ko zna.... Pa još nismo mrgine kobase probali!:)
Nadam se samo da je getriba sad na mestu :blackeye

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Ah ko zna.... Pa još nismo mrgine kobase probali!:)
Nadam se samo da je getriba sad na mestu :blackeye
Kobase,,,,,, :scratch Ma ne to smo mogli odma zaboraviti i nebumo više o tome, ali video je još dužan :lol::lol:

Ako nije sad getriba (vilice) na mestu onda buš probal na drugi način, ali ovaj put buš moral bar malo ulja spustiti da vidiš kaj se događa ;)

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Kobase,,,,,, :scratch Ma ne to smo mogli odma zaboraviti i nebumo više o tome, ali video je još dužan :lol::lol:

Ako nije sad getriba (vilice) na mestu onda buš probal na drugi način, ali ovaj put buš moral bar malo ulja spustiti da vidiš kaj se događa ;)

Pa kad ga nemrem obrnuti, vrtel sam ko mutav, a nejde. Dajte mi recite več jenput s tim kobassama gdje i kada i ja se nacrtam...

Muhaničar još ti donesem sa sobom Štoretovu mašinu... :lol:

Lepo lepo, na medi nemrem paliti ako nema uključenih grijača makar ljeto (ostalo sve 5), a na štoretu nemrem dostići većeg gasa...

Samo još Tomo Vinković 732 dela ko vura...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Pa kad ga nemrem obrnuti, vrtel sam ko mutav, a nejde.
A gle ovog žapca( tam negde oko 0:30) kak vrti

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=qFj2looSvG8&feature=fvwrel[/YT]

Kad stane i vura onda to sve skupa lepo natovariš na labudicu i dostaviš

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
brijem da je mrga promjenil vurice i metnul one gabaritne zastavice na prednje blatobrane i sad misli da ima ejnc a stroj

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Da se ne spama dalje tema Ursus 335 sa
kobasam koje je mrga dužen,
izdvojio sam sve vezane postave za kurblu u zasebnu temu.
U jednom je postu predložio
"karabaja"

da bi se tema treba zvati: "putem kurble-od muhaničara, preko pukija pa sve do mrge" a kak je te prevelike naslov preuredio sam ga i skratil u "put kurble za Ursusa"

...dakle sve vezano za kurblu, kobase i sl. u ovoj temi da se ne spama glavna tema...

P.S.
mrga za čišćenje teme dužen si dodatnih par kobasi ;)

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Partner krapina ima to na lageru, vidio prekjučer, neznam kolika je cijena neki deda je pital, a oni mu pokazali, to ti ide novi komad između filtera zraka i motora s dva dosjeda za grijače... te dosjede možeš i sam izbušiti i s gornje strane dovariti u nekoj spec. firmi da budu "duži" pa urezati navoje... grije se samo zrak, ja imam to tvornički na medi 86. god. bez toga mi gotovo ne pali niti po ljeti... još nisam to sredil... :axe:

te ti je sve zbog kurble...

komar

Član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
132
Evo na opet... :vragek:

Ja mislim da če mrga prije upalit (da da za kobasice) nego traktor na kurblu. Ali ako se jede kobasice, onda mora obavezno i traktor (obavezno na kurblu) da upali ......

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Ja mislim da če mrga prije upalit (da da za kobasice) nego traktor na kurblu. Ali ako se jede kobasice, onda mora obavezno i traktor (obavezno na kurblu) da upali ......

Dal bi i 500 kobas češnjofki, one kaj fino miriše, samo da ga upalim na kurblu... tuče natrag i treba ga jako vrteti...

Najnoviji postovi

Na vrh