Majstori i korisnici uvijek dobrodošli u nju , a ako želiš pravi chat ja ti linkam jedno jedno dve tri koje su nenadjebive :rolleyess:ova tema je bolja nego chat.
Jedino more trči kurblina.vrijeme je da mrga nekaj vtrgne pa da imamo matrijala za razgovor i diskusiju artyman:
Kobase,,,,,, :scratch Ma ne to smo mogli odma zaboraviti i nebumo više o tome, ali video je još dužan :lol::lol:Ah ko zna.... Pa još nismo mrgine kobase probali!
Nadam se samo da je getriba sad na mestu :blackeye
Kobase,,,,,, :scratch Ma ne to smo mogli odma zaboraviti i nebumo više o tome, ali video je još dužan :lol::lol:
Ako nije sad getriba (vilice) na mestu onda buš probal na drugi način, ali ovaj put buš moral bar malo ulja spustiti da vidiš kaj se događa
A gle ovog žapca( tam negde oko 0:30) kak vrtiPa kad ga nemrem obrnuti, vrtel sam ko mutav, a nejde.
Partner krapina ima to na lageru, vidio prekjučer, neznam kolika je cijena neki deda je pital, a oni mu pokazali, to ti ide novi komad između filtera zraka i motora s dva dosjeda za grijače... te dosjede možeš i sam izbušiti i s gornje strane dovariti u nekoj spec. firmi da budu "duži" pa urezati navoje... grije se samo zrak, ja imam to tvornički na medi 86. god. bez toga mi gotovo ne pali niti po ljeti... još nisam to sredil... :axe:
Ne nego zbog kobasa :axe:te ti je sve zbog kurble...
Ne nego zbog kobasa :axe:
Nebuš glodal,,,,,, kak ni ja :finga:ma razmel je on ke sam ja rekel,
same de dela da ne razme
Nebuš glodal,,,,,, kak ni ja :finga:
Evo na opet... :vragek:
Ja mislim da če mrga prije upalit (da da za kobasice) nego traktor na kurblu. Ali ako se jede kobasice, onda mora obavezno i traktor (obavezno na kurblu) da upali ......