zbalija
Dobro znana faca
- Tu od
- 21 Stu 2008
- Poruka
- 2,294
Samo pazi da se nebute pogrizli. Ti škrt, a oni gladni :?
hehe,
ja znam same jedne meste gde idu kobase na metre,
a pukiju je blizu
mrga a koga si videl da praznoga želuca neke dela???
hehe,
ja znam same jedne meste gde idu kobase na metre,
a pukiju je blizu
mrga a koga si videl da praznoga želuca neke dela???
to je isto kao da pitaš da li bi lanci s opela pasali na golfa
A kaj su pri tebi staklene felge pa je problem zbušiti?Ma pitam ako imaju istu felgu, gumu? Rupe u felgi tako da se mogu ovi zašarafiti gore?
A kaj su pri tebi staklene felge pa je problem zbušiti?
Jedna felga metar kobasa. Sav potreban repromaterijal ide na moj teret. Gorivo za sebe točim sam tvoje je jedino gorivo za servisno vozilo.
Znači i utezi bi išli na moj teret :scratchJA bi da to paše na šraf... doneseš utege, navojnu šipku na metre (opet asocijacija na kobase) odrežeš kobasu tj šipku na meru i zašarafiš....
Pitanje je samo kak bum volan okretal kad je i ovak težak? a medo naprijed prelagan!
Muhaničar pa kad bumo konačno pili i jeli? ke ima kobas na metre? Puki daj se uključi i budi opet spona poveznica kak i prvi put...
Znači i utezi bi išli na moj teret :scratch
Navojna šipka :madmana: onda bolje s drotom poveži. Ipak bi tebalo to nakraju na nekej ličiti
Volan, kad ga naučiš na kurblu paliti mislil buš da nalivpero vlečeš kad ga buš namatal.
Ja sam u Lilli-u jel i pil nema dugo a ti kad odlučiš svojeg šarajtoflina od krtove kože na svjetlo dana izvesti samo najavi da nas se okupi čim više jer ipak je to jedinstvena prilika.
Jebote, pa vi zagorci ste sa svih strana kobasičarnama okruženi :scratchmuhanicar ja sam mislil da ti misliš na Lisicu kad si spominjal kobase na metre,
a da ih ima Mlakar nisam znal, a te mi je skoro pred nosem.,
a i h Bedeks sam išel školu
Da ja naprimjer nisam zagorec uopče ne bi štel živeti ..
Pa točno tam gdje si opisal ...čak na istoj strani ceste .Ja sam Zagorec, ali pobogu gde je taj Lili, Grašo Mlakar??? Od Bedekovčine prema zlatar bistrici ona ljubičasta zgrada prije Fiat auto Gorički ili kak se zove je Lily kafebar na to misliš???
Pa točno tam gdje si opisal ...čak na istoj strani ceste .
Tam terba dojti?http://www.lilly.hr/?lang=hr&page=o_nama
Aha, sad vidim, Zdravko i Ljiljana Mlakar...
Hm... ja bi došal s medom da ga na kurblu okrenemo nakon kobas... al mi je daleko... puki bi mogal demonstrirati sa svojim traktorem a ja donesem kurbljin?
A ne, njegov lakše pali, pa mjerenje nebu vjerodostojno. Pogotovo ak' se i filmski dokumentira.:finga:
Za pol metra kobasi bum došel (o svojem trošku) i snimil taj povjesni događaj. Samo mi morate reći gda...
Nigda, pa kaj ne vidiš da odjenput 60 ljudi primaju, a to je ipak malo preveč :lol:A ne, njegov lakše pali, pa mjerenje nebu vjerodostojno. Pogotovo ak' se i filmski dokumentira.:finga:
Za pol metra kobasi bum došel (o svojem trošku) i snimil taj povjesni događaj. Samo mi morate reći gda...