• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

put kurble za Ursusa

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Samo pazi da se nebute pogrizli. Ti škrt, a oni gladni :?

hehe,
ja znam same jedne meste gde idu kobase na metre,
a pukiju je blizu ;)

mrga a koga si videl da praznoga želuca neke dela???

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
hehe,
ja znam same jedne meste gde idu kobase na metre,
a pukiju je blizu ;)

mrga a koga si videl da praznoga želuca neke dela???

pukiju je sve blizu....kad puki živi v centru svijeta8)8)8)

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Uff mrga, teške su to riječi.
Inače znam da sused moj samo fino meseko stavlja v kobasice 8)8)8)

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
to je isto kao da pitaš da li bi lanci s opela pasali na golfa

Ma pitam ako imaju istu felgu, gumu? Rupe u felgi tako da se mogu ovi zašarafiti gore?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Ma pitam ako imaju istu felgu, gumu? Rupe u felgi tako da se mogu ovi zašarafiti gore?
A kaj su pri tebi staklene felge pa je problem zbušiti?
Jedna felga metar kobasa. Sav potreban repromaterijal ide na moj teret. Gorivo za sebe točim sam tvoje je jedino gorivo za servisno vozilo.

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
A kaj su pri tebi staklene felge pa je problem zbušiti?
Jedna felga metar kobasa. Sav potreban repromaterijal ide na moj teret. Gorivo za sebe točim sam tvoje je jedino gorivo za servisno vozilo.

JA bi da to paše na šraf... doneseš utege, navojnu šipku na metre (opet asocijacija na kobase) odrežeš kobasu tj šipku na meru i zašarafiš....

Pitanje je samo kak bum volan okretal kad je i ovak težak? a medo naprijed prelagan! :mad:

Muhaničar pa kad bumo konačno pili i jeli? ke ima kobas na metre? Puki daj se uključi i budi opet spona poveznica kak i prvi put...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
JA bi da to paše na šraf... doneseš utege, navojnu šipku na metre (opet asocijacija na kobase) odrežeš kobasu tj šipku na meru i zašarafiš....

Pitanje je samo kak bum volan okretal kad je i ovak težak? a medo naprijed prelagan! :mad:

Muhaničar pa kad bumo konačno pili i jeli? ke ima kobas na metre? Puki daj se uključi i budi opet spona poveznica kak i prvi put...
Znači i utezi bi išli na moj teret :scratch

Navojna šipka :madmana: onda bolje s drotom poveži. Ipak bi tebalo to nakraju na nekej ličiti ;)

Volan, kad ga naučiš na kurblu paliti mislil buš da nalivpero vlečeš kad ga buš namatal.

Ja sam u Lilli-u jel i pil nema dugo a ti kad odlučiš svojeg šarajtoflina od krtove kože na svjetlo dana izvesti samo najavi da nas se okupi čim više jer ipak je to jedinstvena prilika.

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Dečki pa kobase hvala bogu ima . . . ima i roštilja ,mesa,pečanja.
Inače "GRAŠO" je trenutno top lokacija za dobru klopu u ovim krajevima, i ktomu još moj dobar prijatelj.... ;)

@mrga
Naj plašiti savu oko kočnica.Nije to svemirska tehnologija! Rekli bi kod nas pussy smoke :)

@muhaničar
Da je jedan zadatak tih šrafa da nemam fontanu hipenola pod ritjom to mi je bilo jasno i prije nek kaj sam postavil pitanje.
E sad bi bilo ljepo znati kaj se zašrafi tu.
Al mislim da si ti dobro skužil pitanje.
Samo bi bilo ljepše rasmotriti funkciju šrafa pri "graši"

EDIT:
Inače i Blaž hodi k graši. I to ima da znači nekaj ;)

Posljednje uređivanje:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Znači i utezi bi išli na moj teret :scratch

Navojna šipka :madmana: onda bolje s drotom poveži. Ipak bi tebalo to nakraju na nekej ličiti ;)

Volan, kad ga naučiš na kurblu paliti mislil buš da nalivpero vlečeš kad ga buš namatal.

Ja sam u Lilli-u jel i pil nema dugo a ti kad odlučiš svojeg šarajtoflina od krtove kože na svjetlo dana izvesti samo najavi da nas se okupi čim više jer ipak je to jedinstvena prilika.

muhanicar ja sam mislil da ti misliš na Lisicu kad si spominjal kobase na metre,
a da ih ima Mlakar nisam znal, a te mi je skoro pred nosem.,
a i h Bedeks sam išel školu
:oops::oops:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
muhanicar ja sam mislil da ti misliš na Lisicu kad si spominjal kobase na metre,
a da ih ima Mlakar nisam znal, a te mi je skoro pred nosem.,
a i h Bedeks sam išel školu
:oops::oops:
Jebote, pa vi zagorci ste sa svih strana kobasičarnama okruženi :scratch

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Da ja naprimjer nisam zagorec uopče ne bi štel živeti ..

Ja sam Zagorec, ali pobogu gde je taj Lili, Grašo Mlakar??? Od Bedekovčine prema zlatar bistrici ona ljubičasta zgrada prije Fiat auto Gorički ili kak se zove je Lily kafebar na to misliš???

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Aha, sad vidim, Zdravko i Ljiljana Mlakar...

Hm... ja bi došal s medom da ga na kurblu okrenemo nakon kobas... al mi je daleko... puki bi mogal demonstrirati sa svojim traktorem a ja donesem kurbljin?

A ne, njegov lakše pali, pa mjerenje nebu vjerodostojno. Pogotovo ak' se i filmski dokumentira.:finga:
Za pol metra kobasi bum došel (o svojem trošku) i snimil taj povjesni događaj. Samo mi morate reći gda... ;)

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
A ne, njegov lakše pali, pa mjerenje nebu vjerodostojno. Pogotovo ak' se i filmski dokumentira.:finga:
Za pol metra kobasi bum došel (o svojem trošku) i snimil taj povjesni događaj. Samo mi morate reći gda... ;)

Pol metra kobas?:scratch ZJ otkad pa si na dijeti? :mrgreen::mrgreen:

PS: imamo muhaničara, a i puknutog pa buju pukiju razje... medu za par minut tak kaj bu teže dihal....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Nigda, pa kaj ne vidiš da odjenput 60 ljudi primaju, a to je ipak malo preveč :lol:

Najnoviji postovi

Na vrh