Kaj bum ja kresal šibice?Dobrovoljno se javljam da zapalim tog ursusa kod mrge , svjedoki poželjni... trebam samo muhanicara kao asistenta .
Pošto ovo ispada u klađenje ubaprijed se bude znalo tko bude uzel samo salatu kod purge .
Medo na roštilju, kaj se to pri vama u zagorju konzumira :scratchTeraba puknutom samo ZIPPO i 3l benzina pa da vidiš kak se pali medo!
Ja se javljam dobrovoljno kao svedok.Tak i onak sam se več ukopal u tu priču pa kaj sad....
MRGA ajd onda da se dogovorimo pa da vidimo kak bu puknuti sa asistencijom to hvužgal!
Jebate imaš prav , ja sam to slikal pri jedno 80km/h a još je i tu neki zavoj .:toimonster:Majke ti...pa ovo izgleda ko zona sumraka. Tu koda nitko "jake duge ni bil":twisted:
Ubil te bum Puknuti. Sad bu ispalo da Muhanicar ide po kojekakvim prčvarnicama :axe:
I moj se isto spusti malo prije kuče :rolfer:
Puki, poklopec dole (radionički u ruke) i gumice na klipu van. Usput prebrtviš razvodnik.
Da nisi kurblina Mrgi dal došla bi cela servisna služba na intervenciju. Ovak buš moral sam.
Ako zapneš pitaj
Ako ne misliš izvršiti kaj si obečal, vrni. Kaj buš z njom :scratchDa vrnem kurblu pa da človek ima mir?