Kaj bum ja kresal šibice?Dobrovoljno se javljam da zapalim tog ursusa kod mrge , svjedoki poželjni... trebam samo muhanicara kao asistenta .
Pošto ovo ispada u klađenje ubaprijed se bude znalo tko bude uzel samo salatu kod purge .
Medo na roštilju, kaj se to pri vama u zagorju konzumira :scratchTeraba puknutom samo ZIPPO i 3l benzina pa da vidiš kak se pali medo!
Ja se javljam dobrovoljno kao svedok.Tak i onak sam se več ukopal u tu priču pa kaj sad....
MRGA ajd onda da se dogovorimo pa da vidimo kak bu puknuti sa asistencijom to hvužgal!
Jebate imaš prav , ja sam to slikal pri jedno 80km/h a još je i tu neki zavoj .:toimonster:Majke ti...pa ovo izgleda ko zona sumraka. Tu koda nitko "jake duge ni bil":twisted:
Ubil te bum Puknuti. Sad bu ispalo da Muhanicar ide po kojekakvim prčvarnicama :axe:
I moj se isto spusti malo prije kuče :rolfer:
Puki, poklopec dole (radionički u ruke) i gumice na klipu van. Usput prebrtviš razvodnik.
Da nisi kurblina Mrgi dal došla bi cela servisna služba na intervenciju. Ovak buš moral sam.
Ako zapneš pitaj![]()
Ako ne misliš izvršiti kaj si obečal, vrni. Kaj buš z njom :scratchDa vrnem kurblu pa da človek ima mir?