S
soony69
Guest
Kakvi su rokovi plačanja kod Matijevića?
ima tu kod mene (ISTRA)da cekam novac od robe predane jos 2008 u 10mjesecu i potrosio sam i novca (telefona)i zivaca da dobijem svoje!!!soony69 kaže:
Čujem da se sad sa jagodom prava "čuda"događaju.Izgleda da će otpisivati do 40% predane jagode jer su sve uzimali,makar su znali da neće moći prodati.40% je više nego što iznosi čista zarada na jagodi.patrik1972 kaže:ima tu kod mene (ISTRA)da cekam novac od robe predane jos 2008 u 10mjesecu i potrosio sam i novca (telefona)i zivaca da dobijem svoje!!!soony69 kaže:
Čujem da se sad sa jagodom prava "čuda"događaju.Izgleda da će otpisivati do 40% predane jagode jer su sve uzimali,makar su znali da neće moći prodati.40% je više nego što iznosi čista zarada na jagodi.patrik1972 kaže:ima tu kod mene (ISTRA)da cekam novac od robe predane jos 2008 u 10mjesecu i potrosio sam i novca (telefona)i zivaca da dobijem svoje!!!soony69 kaže:
Imaš u Virovitici Zadrugu branitelja Zlatni vrtovi.Raspitaj se kod članova svoje udruge.cabage kaže:O cijenama njihovog repromaterijala ne bih raspravljao. Tko radi s njima zna sve.
Ja radim s njima jer u okolici nemam drugog ozbiljnog otkupljivača. U konačnici ispadne dobro. Koliko je dobra roba toliko je dobra i suradnja.
Koliko su to mali kapaciteti,tj. sa koliko robe si ih uspio zatrpati? Mislim da nije ništa strašno ako je netko bio branitelj a sad nešto radi. Koliko su to oni love maznuli od države? Šta misliš da li više od Todorića i ovih iz fructusa?Ili si ti ipak samo malo bahat?cabage kaže:Ta zadruga ima strašne kapacitete! Ponekad sam ih i sam sposoban zatrpati robom. Nemaju oni tržište za toliko robe. A i skeptičan sam na te braniteljske. Čisto mi ide na živce tolika mužnja love od države.
Koliko su to mali kapaciteti,tj. sa koliko robe si ih uspio zatrpati? Mislim da nije ništa strašno ako je netko bio branitelj a sad nešto radi. Koliko su to oni love maznuli od države? Šta misliš da li više od Todorića i ovih iz fructusa?Ili si ti ipak samo malo bahat? :?:cabage kaže:Ta zadruga ima strašne kapacitete! Ponekad sam ih i sam sposoban zatrpati robom. Nemaju oni tržište za toliko robe. A i skeptičan sam na te braniteljske. Čisto mi ide na živce tolika mužnja love od države.