Xenon kit za H3 staviš u radne farove Malo struje troši i ja mislim da bi to bilo to!
Meni je to u planu na 565 stavit jedan napred, a drugi iza Samo nek mi kolega nabavi nešto po povoljnoj cjeni
Pricekaj malo jos dok pocnu ljudi skidat s auta od 1.7. ih nesmijes imat na autu pa ce xenon kitova bit jako povoljno po njuskalu!
Xenon kit za H3 staviš u radne farove Malo struje troši i ja mislim da bi to bilo to!
Meni je to u planu na 565 stavit jedan napred, a drugi iza Samo nek mi kolega nabavi nešto po povoljnoj cjeni
Malo brkaš, smiješ ih imati, ali moraju biti propisno ugrađeni i to, one kineske će izbacivati jer su nekvalitetne, zasljepljuju vozače iz suprotnog smijera. Ja imam na svome xenon, ali su oriđiđi i s njima neću imati baš nikakvih problema..
Bez lece i peraca nista tak mi je kolega reko na tehnickom kad sam bio i ja sam ih skinuo dole nakon sta me policajac zaustavio i reko skidanje tablica i vanredni tehnicki!
Točno bez leće ne prolazi, ovo za perače ne znam, ali po tome ispada da svaki auto ih treba imati, jer ne vidim svrhu, moji farovi su uvjek čisti, a i od većine ljudi, a ima i onih koji imau prst blata na njima, e to nije uredu, al ovo za perače čist promašaj..
I moji su cisti pogotovo ako ne stignem oprat auto bar njih obrisem da sam bolje uocljiv i da bolje vidim al meni nije jasno sta novi auti koji imaju tvornicki ugraden xenon a nemaju mlaznice po tome i on ih mora skinut gluposti u zakonu totalno nemaju pojma sta pisu
Budem vidio u 10. mjesecu kad budem na tehnički vozio, nejasno je to sve izrečeno, ali mislim da će to i dosta biti do osobe koja ti pregledava vozilo na tehničkom..
,netko je ŠANANI od forumaša slao rotirku Helinu ,možda u toj trgovini drže i radne lampe,Šanana zna pa ga pitaj koja je trgovina bila u pitanju@ajkula znaš gde ima povoljno za kupiti helle?
saturnusovo radno svjetlo od IMT 539 je 380 kn