• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

kiki1903

Član
Tu od
9 Svi 2013
Poruka
223
Poštovani nisam mnogo na forumu ali volim pročitat tuđa i podijeliti vlastita iskustva.
Stoga u temi RADNA SVIJETLA imam vlastiti stav i iskustvo.
Radna svijetla itekako koriste ne samo vožnji po prometnicama da nas drugi opažaju već za sam rad. Na strojevima sa kojim sam radio bilo je ukupno 12 radnih svijetala i za to su bila potrebna 2 alternatora. Radilo se u 2 smjene od 6-22 sata. Na tim strojevima bila su montirana 4 xenon fara a ostalo su bili halogeni farovi. Snop svijetla bio je rasprostranjen oko čitavog stroja. Kod sebe doma na mojem traktoru prije nego što je prodan bilo je ukupno 4+2 fara za kratko odnosno dugo svijetlo. Radna svjetla bile su tkz. kocke od ursusa i mogu reći da su svijetlile dobro.Ali opet mi je falilo svijetla sa boka kad sam radio po nepoznatim parcelama. Tako da što više to bolje i po mogućnosti xenon ali je jedna lampa 100 e ali pri tome ne zaboravit na sigurnost zbog mogućnosti krive izvedbe instalacija i preopterećenja istih.

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,334
Preosvjetlen traktor u prometu izgleda kao bor za novu godinu i samo smeta drugim u prometu. Radna svjetla da, slažem se, ali samo po zemlji.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Stric je iza na svog Ursusa stavio nekakav far. Pa to svijeli kao sam vrag, duplo bolje nego obadva prednja i to pod dugima. Moram to poslikati i postaviti ovdje da mi probate pomoći gdje da nabavim nešto slično.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Pa napisi ducan sa pultom,ne e-bay,x-ray i ostale grane interneta i kupnje preko kompa,pa ce i zahvala.:cool:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pa napisi ducan sa pultom,ne e-bay,x-ray i ostale grane interneta i kupnje preko kompa,pa ce i zahvala.:cool:
to ti je braco kruh budučnosti , treba počet dok imaš mogučnosti :icon_butt:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Nemam racuna sve delam za kes i na crno,tak i kupujem.:cool2:

Tu od
27 Sij 2014
Poruka
395
Na ebayu su najjeftinija ovakva svjetla, ukucas pretragu sa besplatnom dostavm, moze se naci i do 25 dolara po komadu. Veoma su dobra, trose malo, a svijetle puno i rijetko se kvare.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Ja mislim da origi hella ili saturnus radna svetla su još uvek bolja od ovih kineskih led sijalica.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kad vam je teško kliknuti zahvalu onda platite onome koji več imaju debelo pod guzicom .

Virtualni ponos je vrijedniji od svih novaca svijeta , to najbolje znaju forumski prijatelji

bubamarac

Član
Tu od
23 Tra 2012
Poruka
745
ja se nekad ne sitim jednostavno zahvalu kliknit..
drljav.:redface:
ali rečem svima šta ja znam i kad pitaju..
moje preporuke su bar 10w po mogućnosti cree, LED lampe..
prije ili kasnije zatribat će duže svitlo negdi..a jak akumulator takva svitla može držat da se generalka napravi priko noći..s 2 takve i slabovidni dobro vide..:(nod):

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
svijetle dobro ali sam očekivao više ..no več razmišljam da naručim još jedan par

Najnoviji postovi

Na vrh