Ne.Prekrasno, tvoja "kučica"?
Gradnja sa građevinskom dozvolom ili bez nje?Ne.
Odkud znam, a nije to niti moja briga. Šteta je samo kaj nema zeleni krov da se bolje uklopi u šumsko zelenilo.Gradnja sa građevinskom dozvolom ili bez nje?
Ali fora je kaj on prodaje po metar a drugi po pol metra🤭ja bi kupil na kile s 12% vlage....pa me nek onda proba lik zeznuti.... 🤭
Tačno tako u selu ovde i okolo niko nece od njih kupiti ,znala je i policija doci ...Kak da netko u gradu tko kupuje drva zna da li ovaj koji prodaje ima šumu ili je kupio od nekog?
A de si ti bil kaj to nisi videl.? Kad je sve istovaril trebalo mu reći nek to nazat natovari od kud je došel.A gel ima i takvih, nemoj se niš čudit.
Brat je kupil pred par godina u metricama drva, najduža metrica je bila 95 cm, većinom između 90 i 93 cm.
Metrice i napiljena drva se nemogu jednako dobro složiti. Doduše na 2m je pol metra puno…Ma možeš zvati i plakati kolko hoćeš, prošla baba sa kolačima.
Pa mene je lik pred 5 godina isto htjel zavaljat sa drvima. Naručio 2 metra cijepanih jer nisam bio siguran dal mi bude dosta ono kaj sam imao spremljeno, i zamisli lik mi istovari skoro pol metra manje. Sreća pa sam odmah slagao dok je on istovarivao jer nije imao kipu. Naravno bilo je drž nedaj, na kraju je popustio i uzeo kaj je i dopeljao.