U cem je problem? To povuce i tomo na ravnom. Daj brdo ili nizbrdo? Ovo je smontirano sam za 50 sek videa. To znaju i vrane na grani. Ko klinac sam gledo torpeda dij po ljevari vuko 10-15 vagona. Joj da,al po prugi i po ravnom.Kaj reći?
Pa napisao sam ti, sta je raketa... Samo z ravno i suho. I odma je na zadjim kotacima. 🤦E a sad si zmisli kaj može raketa, al to je neka druga tema🙂
Bome nije paljen 10 dana možda, evo tek danas malo ova drva za zimu prevozili. Nismo nikad mjerili potrošnju ali nije neki potrošač.Znači za Ursusa nema odmora? Kolko ti troši?
Milina🙂al je i milina šuma, full ravnica blago tebi, netrebaš ni vitlo ni niš.Malo obaranja od proljetos, malo mi sad žao ove pile...a zverka je bila
To je bitno da nije potrošač, isto ko raketa, stvarno malo troši.Bome nije paljen 10 dana možda, evo tek danas malo ova drva za zimu prevozili. Nismo nikad mjerili potrošnju ali nije neki potrošač.
Bome nije paljen 10 dana možda, evo tek danas malo ova drva za zimu prevozili. Nismo nikad mjerili potrošnju ali nije neki potrošač.
I nije, kad stoji...
To je bitno da nije potrošač, isto ko raketa, stvarno malo troši.