Trebao bi ga rastaviti i pregledati u kakvom su stanju kvačilo, mjenjač , i ako je to u redu napravit servis, uredit tu diznu.Motor je najmanja stavka, al pitanje jel ima ostalih djelova za tu Brenu 🙂motora ima na svakom čosku.
To mi je često važnije nego prema naprijed.@swizach,Grbić iz Pž je imao takvog kupio kod nas na kombinatu,Na njima je problem zadnji diferencijal ostalo sve ok i prednja vuča ne radi u rikverc.
A ja mislio kak bi valjalo ga iskoristit za neki rigoler ili neki malo jaci malcer za sikare. Nij ga steta za to. Naravno ak se da osposobit.Trebao bi ga rastaviti i pregledati u kakvom su stanju kvačilo, mjenjač , i ako je to u redu napravit servis, uredit tu diznu.
Gume prednje vidim da nisu ispucale, ako su i zadnje kao i prednje samo potrošena ripna a nisu ispucale , gume još mogu vozit. Uposlit ga sa strojevima da se ne optereti previše, npr. zakačit plug od tri brazde, nemora biti četiri itd......
Si pogledal u vitrinu, da se to ne čuje možda tvoja (po prvi puta)?Ja upravo čujem motorku u šumi sad, i nemogu vjerovati da neko sad ruši drva.
Nedjelja u 18:29h.
Pa kaj. Ima tome par let na badnje veče oko 20 sati je moj sused bor šiljil s motorkom.Ja upravo čujem motorku u šumi sad, i nemogu vjerovati da neko sad ruši drva.
Nedjelja u 18:29h.
Srušeno, spiljeno na metar i skalano?Ooo vidjeh ja svasta. Ekipa u 23:30 u 00:00 je 5 m na prikolici i haj kuci