Hm gle, ja isto ima stupove pa nemam problem s time. Samo pazim redosljed. Znaci s lancima povezem trupce preko sredine, ne gurtnom jer mi se nije pokazala najboljom. Lanci jace stisnu.
Najprije otvorim zadnju stranicu, pa stupove, pa otpustim lanac, pa na ruke skinem 2, 3 trupca koji su na bocnoj stranici, da ju oslobodim. Prilicno lagano ide, ak zapne uzmem dva metra polugu. I ide dole, nakon toga bocnu otvorim i dignem kiper. Znam da se cini zajebancija ali meni se to pokazalo ucinkoviti i duplo manje trgam stranice prikolicu, itd. I narokam ju maksimalno.
Ak su trupci dugacki cca 1.5, 2 m preko zadnje stranice tada s motorkom ih spilim jer se piga kiper, teziste je na zadnjoj strani. Ak je tebi lakse tako samo naprijed. U pocetku kada nisam bas pazio i nisam stupove vadio, a kipao sam odotraga, zakajlali su se svi trupci i dignulo mi zadnji kraj traktora, i nakrenuo se u stranu, malo je falilo da ne prevrnem i traktor i prikolicu. Kako sam se usrao od straha. Od tada kipam samo na stranu. Prikolica je bila jednoosovinka 8t, a traktor uni 533, i to je jedan od razloga zasto mi se sve diglo.