Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,536
A de ti je projekat,idejno rješenje🤔Nego ajmo mi dalje u sumu, evo danasnja tura oa mene i kolege, zetor mi se iskazao ko pravi stroj
View attachment 53521
A de ti je projekat,idejno rješenje🤔Nego ajmo mi dalje u sumu, evo danasnja tura oa mene i kolege, zetor mi se iskazao ko pravi stroj
View attachment 53521
Naravno, uz brdo ne bih ni pokusavao, ali evo preko nadvoznjaka je isao u 4.Dobro, to po ravnici nosi ali uz veće malo brdo sumnjam.
Ostalo na panju 😅A de ti je projekat,idejno rješenje🤔
Prva je 5,2 druga 5,4 metra duzine, visina je 1,95-2 metra 🙂 ja brojim pod 20 metaraPa kolko to ima cca drva? 🙂Ovo je ozbiljna količina.
Ja nemam ništa protiv, ali nisam ni za.Ghost bome ozbiljna kolicina, a jesi razmisljao o nekom grajfer za utovar?
Jbg ak sam tovras, ipak ti hrskavice odose. Radis ozbiljnu kolicinu..koliko vidim po slikama.
Zadnjih par stranica tema otisla u van teme...puno filozofije....
Imam jednog koji je samnom svaki dan i imam još dvojicu proletera, znači po potrebi ako nam baš zagužva. A ima opcija kipanja, probat ću jednom snimiti video.Pa onda se nadam da imas jos dva tri para ruku, jer kaj je natovareno tak trebs istovariti....ili imas neku opciju kipera?
Ma ima i kod nas, neki dan kroz šumu probio se put pa još i preko nekog kanala nitko nije više od 5 metara tovario, iako opet to nije situacija kao kod tebe, nema brda pa je ipak lakše. Ovaj tovar je rađen na relativno suhom terenu i blizu tvrde ceste pa zato, inače nema teorije da bi išlo pogotovo što je ovo 2 metra visoko drva složena+ cca 70cm od tla pa kad se zaljulja zna se iskipat samo takoKod nas ima puteva gdje moj 7245 ima posla da izvuče 4 metra drva na šumskoj prikolici šticarici, evo ove godine u proljeće smo sa dva 7245 jedva izvukli prikolicu 4 metra drva uz neko brdo.
Deda Marek moje mišljenje da vi ipak budete prije navčili rušit drva pošto su ova dva fakulteta koja ste nabrojali najteža po težini (najzahtjevniji) za položit,al garantiram da bum prije diplomiral elektrotehniku ili strojarstvo, neg se navčil rušiti drva ko pojedini članovi ovog foruma. Zato,pomalem,na brenzu.
Ja sam taj neki… Dao sam primjer da se nemože od rušenja drva raditi zananost. To je vještina, svaka čast na sposobnost ali nije potrebna jednaka količina znanja i vještine za oboriti stablo i operirati nečiji mozak. Nurokirug može za mjesec dana i intenzivnog treninga vrlo dobro obarati stabla ali ti ne možeš za mjecec dana biti neurokirurg. Ovo sa formatiranjem diska nije dokaz ničega… Reklo bi se izdvojeni incident…Neki usooređuju neurokirurgiju sa tovarenjem metrica, pa nemoj me zajebavat, neurokirurg moze tovariti metrice, ali neka uzme pilu i obori stablo koje sam ja oborio danas i na nacin na koji sam ga oborio da ne osteti niti jednu okolnu zgradu niti stablo koje treba da ostane. Ali zato ja kao sjekac mogu neurokirurgu dodati skalpel. Dalje sto se tice FER i ostalih fakulteta, lik je zavrsio fakultet informatike i zove mene, nepismenog sjekaca sa osnovnom skolom i 3 dana tecaja za sjekaca da me pita kako otkriti i formatirati skrivenu particiju na disku tak da...
Deda ti malo na bremzu. Vjeruj mi nebudeš prije završil elektrotehniku i strojarstvo nego naučil rušiti drva. Kladimo se u kaj hoćeš… Baš ti obezvrjeđuješ nečiji trud…Stari sam konj,al garantiram da bum prije diplomiral elektrotehniku ili strojarstvo, neg se navčil rušiti drva ko pojedini članovi ovog foruma. Zato,pomalem,na brenzu.
Čitaj ponovo. Nisam napisal da bi završil dva✍️Ako bi prije završil dva teška fakulteta nego naučil ispravno srušiti drvo onda je neki problem u softweru… Po meni je sramotna takva izjava…