• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dobro nam dosel natrag, meni ni foruma bez tebe. A vezano za ovo sto si napisao… danas je sve naopako pa je tako i sramota raditi ali nije sramota biti na tuđoj grbači
Ah viš da ima takvih kolko hočeš, nemremo si pomoći, kad moramo za druge delat👍😉🍺mi si nemremo dopustiti jadat se i kukat.
Bok Kupljenec, bez tvoje zajebancije nije to više onaj forum....
👍Da si živ i zdrav 🍻
Fala ti👍😉🍺tu sam ja, malo sam umoran od kiše i posla al se nedam.
Meni fale slike rakete u šumi ;)
Coming soon 🤠🙂još su drva u šumi, nije ih niko otpeljal.
kod mene se javila neprovjerena informacija da Kupljenec traži još jedan traktor...i vjerojatno bude se odlučil za jednog VLADIMIRCA...vjerovali ili ne...🤥
Hmmm, 🤭🫣

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Lagao si za pilu. Rekao si kako je predobra, a za njom nosiš bačvu goriva. Za onakvo hvaljenje pile normalno je da nosiš samo 0,5 l goriva u unutarnje džepu.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Da nosim da se vidi da imam husqvarna kanister, moram to zbog susjeda. Sve mora biti po peesu.
A čuj i ti kažeš da radiš u šumi, paaa? Di si ti od šume? Kolko si u šumi? Ti si sve di može i osobni automobil doći, al u šumi te nema.
Tako da🫢

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Pa zato vozaš po par čutaka da da te vide. Àaaa. Nisam znao da je to zbog sela, da se hvališ. Pa nek onda i treba tak.

Najnoviji postovi

Na vrh