• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,679
O Smilane, Smilane takvu robu za ogrijev? Odmah mi preleti pred očima slika srušenog hrasta..... :unsure: o_O:cool:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
E jadna šuma kak se devastira, jel se kad ko zapita kak je tim ptičicama tamo? Divlje životinje prepuštene same sebi. Ja kolko tolko spašavam ali teško je sve to sam.
Baš mi žao šume😥I ovakva drva su ko stvorena za daljnji rast.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,542
O Smilane, Smilane takvu robu za ogrijev? Odmah mi preleti pred očima slika srušenog hrasta..... :unsure: o_O:cool:
20230912_115424.jpg 20230912_115446.jpg
Ovo je u utorak rađeno, bilo je dosta tehnike. Sve što je valjalo. Ko šta želi.
I do subote bude tak tam? Bez straha da postane lako hlapljiva roba?
Može stajati godinama ovdje može samo ćereslo da izvozi.. Solo traktor nemože ni praznu prikolicu izvući.

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,270
Jeste šteta moglo se izvaditi tehnike. Vlasnici hoće ogrev. Sad je sve ovako i polako kući kavu pijacama. Bi goriva knap. 4 rezervara. Sve sasječeno, subota prevoz.

Nema straha od kradje?
Uf ali bi u nekim krajevima ovako pripremljena dobila nogice preko noci....

Najnoviji postovi

Na vrh