• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,679
Japanac i crnogorac na brodu. Brod udari u stijenu i počne tonuti. Japanac se uplaši i počne vikati: ¨što da radimo, što da radimo?¨.
Crnogorac mrtav hladan sjedi i ništa ne poduzima.
Voda je već dobrano ušla u brod i japanac će opet: "što da radimo, što da radimo?¨
Odgovara mu crnogorac uzrujan od japanca:¨hebo te vrag japanski pa ti bi stalno nešto radio¨

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
goldoni , hauba je prekrojena radi akumulatora , moj čaća ne drži do orginalnosti , više pakritčnosti i funcionalnosti ..čak je i rezervar goriva preselio s labinca na goldoni jer je tanji , opet radi mjesta za akumulator

ajde molim te primjeti 15stice

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Ako je dobar mač i lanac ide ti bez problema , samo ne smije biti labav lanac ili da su mu previše skinuti čistači jer onda ide neugodni kick back.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Meni se čini opasno, ali baš opasno.
Par put mi se dogodilo da mi se vrati i strah me i probat. Al imam i osjećaj da bi opet malo po podu otišlo.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Jesi li primijetio kako ulazi u drvo ? Prvo počne silaziti na dole vrhom mača pa ga onda ugurava u drvo.
Ako prilaziš čelom mača direktno na uguravanje , garantovano će skočiti.
Ovako je lanac (a i tvoje ruke) već nategnuto i opire se sili koju stvara lanac.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,134
Nemoj da protumačiš da ja kažem da nije opasno , naravno da je opasno i da se ovo radi sa velikom dozom opreza.
Ali ti pojašnjavam kako da se ta opasnost umanji.

Pošto sam i ja čitajući moja prethodna dva posta stekao utisak kako je to normalan i bezopasan zahvat :hahah:
Nije , ali mnogi ga koriste.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
To kaj on pokazuje uopće nema veze s onim kaj priča da se tak pili da lanac nebi dodirnul zemlju. Tak se pile trupci koji su na mjestu gde piliš u zraku, odmaknuti od zemlje. Ako trupac leži na zemlji nemreš ga tak prepiliti a da lanac ne dodirne zemlju. Gledal sa njegov yt i lik je simpa al često priča nebuloze.

Najnoviji postovi

Na vrh