• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
goldoni , hauba je prekrojena radi akumulatora , moj čaća ne drži do orginalnosti , više pakritčnosti i funcionalnosti ..čak je i rezervar goriva preselio s labinca na goldoni jer je tanji , opet radi mjesta za akumulator

ajde molim te primjeti 15stice

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,249
Ako je dobar mač i lanac ide ti bez problema , samo ne smije biti labav lanac ili da su mu previše skinuti čistači jer onda ide neugodni kick back.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Meni se čini opasno, ali baš opasno.
Par put mi se dogodilo da mi se vrati i strah me i probat. Al imam i osjećaj da bi opet malo po podu otišlo.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,249
Jesi li primijetio kako ulazi u drvo ? Prvo počne silaziti na dole vrhom mača pa ga onda ugurava u drvo.
Ako prilaziš čelom mača direktno na uguravanje , garantovano će skočiti.
Ovako je lanac (a i tvoje ruke) već nategnuto i opire se sili koju stvara lanac.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,249
Nemoj da protumačiš da ja kažem da nije opasno , naravno da je opasno i da se ovo radi sa velikom dozom opreza.
Ali ti pojašnjavam kako da se ta opasnost umanji.

Pošto sam i ja čitajući moja prethodna dva posta stekao utisak kako je to normalan i bezopasan zahvat :hahah:
Nije , ali mnogi ga koriste.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
To kaj on pokazuje uopće nema veze s onim kaj priča da se tak pili da lanac nebi dodirnul zemlju. Tak se pile trupci koji su na mjestu gde piliš u zraku, odmaknuti od zemlje. Ako trupac leži na zemlji nemreš ga tak prepiliti a da lanac ne dodirne zemlju. Gledal sa njegov yt i lik je simpa al često priča nebuloze.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,025
Izgleda da ima puno vrsta pila koje su broj 1. Tehnika napreduje, samo ju treba pratiti. Za čas budu i kinezi broj 1. (y)

Najnoviji postovi

Na vrh