• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

zambro

Član
Tu od
22 Ruj 2022
Poruka
32
Hvala, pogledacu i to.
Danas bio, kao i juce na selu. I juce kad sam se vracao kuci, vidim kombi i kedi na putu ispod sume, pozdravim se gestikulacijom ruke. Pored puta povaljani izrezani panjevi. I ranije sam ih vidjao imaju sumu iznad mene. I jutros opet, kao i svaki put obidjem svoju sumu. I primijetim da su u u rodjaka, susjedne parcele pored mene posjekli 3 stabla, 2 oborili i trece je palo pod pritiskom oborenog(izrazali su ga), usli 15 metara u njihovo. Moju sumu nisu dirali. Znamo ko su. Zive u Sarajevu, prodali su svo imanje rudniku, ali drvo je ostalo i oni voze 70 kilometara u jednom pravcu radi sume. Imaju sumu iznad nas i skoro su je posjekli do kraja. A ovo dvoje rodjaka nikako ne dolaze na selo, Istocna Bosna je u pitanju. Posaljem im poruku, videosnimak, pa nek rade sto misle da je ispravno.

Prilozi

• Screenshot_20231119-183528_Gallery.jpg
    Screenshot_20231119-183528_Gallery.jpg
    50.9 KB · Pregleda: 47
  • Screenshot_20231119-183457_Gallery.jpg
    Screenshot_20231119-183457_Gallery.jpg
    48.9 KB · Pregleda: 47
  • Screenshot_20231119-183319_Gallery.jpg
    Screenshot_20231119-183319_Gallery.jpg
    50.2 KB · Pregleda: 47
Posljednje uređivanje od moderatora:

zambro

Član
Tu od
22 Ruj 2022
Poruka
32
Hrvatski povratnik u selo kod Dervente, na sjeveru Bosne, Mario Misic je prije par dana preminuo u 68 nakon sto je brutalno pretucen 12. listopada pokusavajuci da sprijeci kradju svoje sume. Nadjem je u kanalu sa ozljedama glave, rebara pluca. Ubijen je hrabro cuvajuci svoju imovinu.

Sljedeci put kad vidim te sa kombijem i kedijem, onda napraviti snimak u prolazu s autom, odmah poslati nekom snimak, a u obilazak sume samo sa sjekirom.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
duh sa sjekirom je dijelio pravicu a ne rušio stabla ..hehe ..i pravi je amerikanac , pravo američki dijeli pravdu po svojoj mjeri kao i amerika danas ..uf odosmo u politiku

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,765

# Ghost​

Svako ćeš stići to zdrobiti još ove godine, ako ne bude kiše ili ne daj bože sniga. :LOL:

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
a i imao je malog bucmastog brkatog priatelja sa sobom, ja ih imam 3 takva u ekipi 😁

@brgud ma da, ali to radim između poslova pa zato ne znam da li stignem, zapravo to radim kada pada kiša ili snig pa ne odemo dalje 😅

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
duh sa sjekirom je dijelio pravicu a ne rušio stabla ..hehe ..i pravi je amerikanac , pravo američki dijeli pravdu po svojoj mjeri kao i amerika danas ..uf odosmo u politiku
Previše čitaš stripove...
Da sam napisal "Ghost sa sjekirom", bunil bi se da ne razmeš engleski :rolleyes:

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
490
Trebao bih do Osijeka kroz mjesec dana pa bih mogao navratit. Promjer cca 2m?

Najnoviji postovi

Na vrh